Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Nicolette van Dam is Fabulous Mama of the Year

Nicolette van Dam is Fabulous Mama of the Year 2020

Fabulous Mama onthulde deze week de winnaars van de Fabulous Mama of the Year Awards 2020. De cover van het magazine en de winnares van de Fabulous Mama of the Year Award 2020 werd toegekend aan niemand minder dan Nicolette van Dam. Daarnaast vielen vandaag ook zes andere favoriete, talentvolle mama’s en papa’s in de prijzen.

Iedere mama verdient een award en dat is precies onze insteek, wij willen namelijk de mama’s van nu in het zonnetje zetten. De favoriete mama’s en papa’s van de Fabulous Mama lezeressen hebben wij onderverdeeld in verschillende categorieën: Online Mama of the Year, Grandma of the Year, Music Mama of the Year, Talent Mama of the Year, Business Mama of the Year, Papa of the Year en natuurlijk dé Fabulous Mama of the Year!

Fabulous Mama of the Year 2020: Nicolette van Dam

Onze redactie koos Nicolette van Dam als de ultieme Fabulous Mama of the Year: “Nicolette heeft het afgelopen jaar zeker niet stilgezeten. Zo bracht ze meerdere collecties uit, steunde ze verschillende goede doelen, organiseerde ze negentig waanzinnige shows op De Amsterdamse Zomer, haalden ze samen met haar man Bas Smit bijna €700.000,- op voor het Prinses Maxima Centrum en bezorgt Brasserie van Dam nu door het hele land. Maar bovenal is ze een geweldige moeder voor haar dochters en geniet ze intens van haar gezin.”

Nicolette van Dam straalt voor deze speciale gelegenheid samen met haar dochters Lola-Lily (8) en Kiki-Kate (6) op de cover van Fabulous Mama. Een bijzonder moment, want Nicolette stond nooit eerder met haar dochters op de cover van een magazine. Hoofdredactrice Flory Huisman ging persoonlijk bij Nicolette langs om haar het eerst exemplaar persoonlijk te overhandigen.

Zes favorieten vallen in de prijzen

Naast de Fabulous Mama of The Year zijn ook zes andere favorieten gisteren verrast met een award. De Talent Mama of the Year Award ging naar Miljuschka Witzenhausen. Deze talentvolle mama heeft ons het afgelopen jaar verwend met al haar zoete geluk en geweldige recepten en ze is een voorbeeld voor veel mama’s om body positief in het leven te staan. Josh Veldhuizen, eigenaresse van modelabel JOSH V, werd verrast met de Business Mama of the Year Award. Josh deelt in haar JOSHVLOG haar leven als ondernemer, maar ook als moeder en bonusmoeder.  De Music Mama of the Year Award is uitgereikt aan Hannelore Zwitserlood. Hannelore klinkt als sidekick van de 538 Ochtendshow bij vele mama’s dagelijks door de radio.

MIljuschka Witzenhausen

Josh Veldhuizen

Jipp Janssen-Heldoorn is door de lezeressen van Fabulous Mama bekroont tot Online Mama of the Year. Deze jonge mama van drie kids deelt, samen met man Luke, haar leven op Instagram en YouTube. De award voor Grandma of the Year is uitgereikt aan Willeke Alberti. Willeke verrast met haar warme gevoel en prachtige muziek. De gelukkige winnaar van de Papa of the Year Award is Jim Bakkum. Jim is in meerdere films te bewonderen, maar werd vooral geëerd om zijn inzet om geld in te zamelen voor de zieke Jayme met de spierziekte SMA.

JIpp Janssen-Heldoorn Willeke Alberti

Jim Bakkum

Elk jaar worden de Mama of the Year Awards uitgereikt door Fabulous Mama magazine en hoofdredactrice Flory Huisman.

Voor meer informatie over de Mama of the Year awards kun je contact opnemen met redactie@fabulousmama.nl

Bestel hier de feesteditie van Fabulous Mama met Nicolette van Dam.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.