Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mama Meets Leslie_Keijzer

Mama Meets @leslie_keijzer, Leslie heeft 56k volgers.

Altijd leuk om iemand achter een populair Instagram-account te leren kennen. Maak nader kennis met Leslie Keijzer, moeder van Moises (1,5) en zwanger van de tweede. Leslie heeft ruim 56.000 volgers op Instagram.

Mama Meets @leslie_keijzer

Als moeder vind ik het belangrijk…

“dat mijn kinderen zelfvertrouwen krijgen. Moises vindt het erg leuk om te helpen met kleine dingen zoals boodschappen op de band leggen, de vaatwasser uitruimen et cetera. Dat laten we hem tot op zekere hoogte doen. Ik ben heel zorgzaam en beschermend, dus ik let wel altijd op of alles wel goed gaat. Soms tot vervelens van mijn vriend toe…’

Ik vind het leuk om…

“Moises’ liefde voor dieren te zien. We hebben twee katten, dus hij groeit ook met diertjes op. En we lopen vaak naar het Broersepark in Amstelveen, waar veel dieren zijn. Vooral de vogels vindt hij leuk. Hij roept dan de hele tijd: ‘Die! Die!’ Thuis staat hij voor het raam naar de vogels in de tuin te kijken, soms heel schattig samen met de katten. Verder ben ik een moeder die van activiteiten houdt. Samen dansen, zwemmen, spelen met speelgoed en Moises dingen leren, zoals blokjes opstapelen.”

Moises en ons tweede kindje geef ik graag mee…

“dat ze altijd lief en eerlijk tegen anderen en zichzelf moeten zijn.”

Moises krijgt een broertje…

“en ik ben zo benieuwd hoe dat gaat, als we straks opeens met z’n viertjes zijn! Ik vind het heel fijn dat Moises opgroeit met een broertje, een speelkameraadje! Zelf ben ik opgegroeid met een zus. Het is fijn om iemand naast je te hebben die er voor je is.”

Home sweet home!

“Ik ben een echte huismus, met verre en lange vakanties maak je mij niet gelukkig. Thuis is alles vertrouwd en kan ik mijn rust pakken.”

Benieuwd naar de andere vragen en de favorieten van Leslie? Je leest ze in de nieuwste Fabulous Mama 4-2021. Deze bestel je hier.

Door Bianca Heijens | Beeld Leslie Keijzer

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.