Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Mama meets

Mama meets, maak kennis met @ouapc

Mama Meets, altijd leuk om iemand achter een populair Instagram-account wat beter te leren kennen. Maak kennis met Ajla van der Wal-Draganovic van @ouapc, oftewel Once Upon a Pink Cloud. Ajla is getrouwd met voetballer Dennis, moeder van Nika, Nova en Nevan en heeft ruim 30.000 volgers.

ALS MOEDER BEN IK…

“Een relaxte moeder met de ruggengraat van een mossel. Ik vind het vreselijk als de kindjes huilen, want ik zie ze graag blij en gelukkig. Inmiddels heb ik het dan ook aardig losgelaten als ze iets stukmaken of er iets vies wordt. Dat hoort erbij.”

NIKA IS…

“De lieverd! Ze is zorgzaam, erg begaan met iedereen en erg leergierig. Ze is echt een kopie van mij, uiterlijk en innerlijk. En net als ik is ze hooggevoelig, wat het in het begin best wel zwaar maakte.”

NOVA IS…

“Het grootste knuffelkontje en de slechtste slaper. Ze zit het liefst 24/7 aan mij geplakt (van onze drie heeft ze ook het langst borstvoeding gehad) en dat is wel heerlijk, maar soms een beetje veel. Ze is ook echt een kleine diva en weet altijd haar zin door te drukken, zelfs in de klas bij de oudere kindjes.”

NEVAN IS…

“De clown en de sloper, echt een jongetje. Hij slaapt goed en lust alles. Een makkelijk kindje dus, maar dat compenseert hij met kattenkwaad.”

Dennis en ik…

“Houden allebei heel erg van Barcelona, daar gingen we elk jaar wel een weekendje naartoe. Terrasjes pakken, lekker uit eten en bijslapen!”

Door Flory Huisman

 

Benieuwd naar de andere vragen en de favorieten van @ouapc? Je leest ze in Fabulous Mama 2-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.