Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mama meets Anki

Mama meets; Lazyfitgirl Anki

Mama Meets lazyfitgirl Anki

Altijd leuk om de persoon achter een populair Instagram-account wat beter te leren kennen. Maak kennis met Anki van @lazyfitgirlmethode. Anki is samen met Jeroen, moeder van Sammie en Beau en heeft ruim 52.000 volgers.

HET MOEDERSCHAP BENADER IK…

“zo relaxed mogelijk. Ik vind zelf vertrouwen belangrijk, daarom wil ik Sammie en Beau zelf dingen laten ontdekken en ervaren en daarvan laten leren, zo ben ik zelf ook opgevoed. Er zijn best wat dingen in het leven waar ik onzeker over ben, maar als moeder ben ik zelfverzekerd. Ik ben niet zo van de regels, wel van uitleggen waarom ik bepaalde gewoontes belangrijk vind.”

“Het is grappig dat mijn jongens zo verschillend zijn.”

SAMMIE IS…

“een gevoelig kind. Hij lijkt gigantisch op hoe ik vroeger was. Hij neemt alles in zich op en is dol op ontdekken, leren en plannetjes smeden. Het is soms echt genieten hoe hij bijvoorbeeld een hut wil bouwen en dan naar boven rent om zelf een matras te gaan pakken. Om er vervolgens achter te komen dat die wel erg zwaar is… Hij heeft een levendige fantasie. Op straat zegt hij tegen ieder een hallo en begint dan een heel verhaal. Dat vind ik een mooie eigenschap. Verder is hij dol op lekker eten, dat heeft hij ook van mij!”

 

BEAU IS…

“echt een stoer jongetje. Hij zit nu helemaal in de ‘twee is nee’-fase. Echt ondeugend is hij en heel knuffelig, wat ik heerlijk vind. Hij is echt mega actief. Hij is geen kind dat aan je been hangt maar overal wegrent, totaal onbevangen is en niet verlegen. Ik heb mijn handen vol aan hem, maar dat ontdekkende en blije vind ik ook heel leuk. “Het is grappig dat mijn jongens zo verschillend zijn.”

Benieuwd naar de andere vragen en de favorieten van Anki? Je leest ze in de nieuwste Fabulous Mama 3-2021. Deze bestel je hier.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.