Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Josh Veldhuizen

Josh Veldhuizen is Business Mama of the Year

Josh Veldhuizen, CEO van modelabel JOSH V, werd vorige week verrast met de Business Mama of the Year Award. In haar JOSHVLOG deelt ze haar leven als ondernemer, maar ook als moeder en bonusmoeder. De lezers van Fabulous Mama bewonderen Josh in hoe zij de perfecte balans heeft gevonden tussen mama zijn en haar carrière.

Waar kun je nadat je een kind hebt gekregen echt niet meer zonder?
“Heel cliché; koffie. Maar ik vind stiekem die grote kinderwagen wel heel chill. Je gooit alles lekker onderin, tijdens het winkelen of boodschappen doen. Als ze daar straks niet meer in wil, baal ik vast wel eventjes. En koffie natuurlijk. Had ik al koffie gezegd trouwens?”

Wat vind je het moeilijkst aan ouder zijn?
“Ik ben continu bang dat er iets naars gebeurd. Ik ben nogal hoogsensitief en maak me druk om van alles. Alexis huilt gelukkig zelden. Als ze valt, staat ze lachend weer op. Maar laatst was ze stiekem op mijn make-up tafel geklommen toen ik even de was deed. Ze viel en had een tand door haar lip. Ik voel me dan dagenlang schuldig en ben altijd bang dat ze blijvend letsel over houdt. Of erger nog. Ik moet van mezelf meer genieten en minder zorgen maken. Maar dat vind ik nog steeds lastig.”

Hoe ziet jouw ideale avond eruit zonder de kinderen?
“Uit eten. Dit mis ik nog weleens. De spontane datenights met Nick, tot in de late uurtjes. Nu plannen we ze in, en dat doen we eigenlijk te weinig. Stiekem vinden we het ook wel heel gezellig met Alexis erbij. Maar tijd samen met een wijntje erbij en goed eten, daar geniet ik echt van.”

Het volledige interview met Josh Veldhuizen lees je in de nieuwste editie van Fabulous Mama. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.