Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ik werd gepakt

‘Ik werd gepakt met een pil op zak’: Taboe Thursday

Annelies (43): “Laatst werd ik bij de controle van een feest gepakt met een pil op zak. Het was vreselijk genant en ik schaamde me rot. Ik had al jaren niet meer iets genomen om extra uit mijn dak te gaan, was een brave huismoeder van twee kinderen die zich keurig aan de regels houdt. En nu werd ik als een crimineel bij mijn armen gepakt door twee beveiligingsmensen en hardhandig op straat gezet. Ik mocht niet naar binnen en de pil was ik kwijt…

‘Ik werd gepakt met een pil op zak’

Ik had het pilletje via een vriend geregeld. Voor een avondje ‘uit de band springen’ voor mij en een vriendin. De kinderen waren uit logeren en we zouden ook eens ‘stout’ gaan doen. We hadden kaartjes voor een verkleedfeest. Het thema was ‘wild’. Zij ging als Jane (van Tarzan) en ik als panter, met snorharen, oortjes, staart en zwarte neus. Het pilletje had ik in mijn portemonnee gedaan. Dat loopt wel los, dacht ik. Maar helaas… bij de controle bij de deur vonden ze het meteen. Mijn vriendin was al binnen en appte waar ik bleef. Verkleed en al stond ik op straat. Het regende ook nog; ik was letterlijk een verzopen kat.

Zo stond ik alsnog binnen

Net toen ik dacht dat het niet erger kon worden, zag ik allemaal mensen aan de zijkant van het gebouw in en uit gaan. Ik liep erheen, ik weet eigenlijk niet eens waarom. Ik wilde vooral weg van waar ik stond, van al die mensen die nieuwsgierig naar me keken. Ik was als de dood dat iemand van de beveiliging me zou zien, want mij was in duidelijke taal te kennen gegeven dat ik niet meer welkom was. Bij de zijdeur aangekomen vroeg een aardig meisje bij het zien van mijn treurige aanblik wat er aan de hand was. Ik vertelde eerlijk van de gevonden pil. Ze lachte, hield de deur voor me open en zei: ‘Kom maar snel…’ En zo stond ik alsnog binnen!

De zaal stond strak van de slikkende en snuivende mensen!

Tussen de artiesten en productiemedewerkers. Razendsnel deed ik mijn doorweekte oortjes en staart af, wreef mijn snorharen en het zwart van mijn neus en appte mijn vriendin: ‘Ik ben binnen!’ Even later, via wat gangen en deuren, stond ik in de zaal. We hebben de hele avond gedanst en een super tijd gehad. Maar wat ik schokkend vond: de zaal stond strak van de slikkende en snuivende mensen!”

Dit artikel komt uit een eerdere editie van Fabulous Mama.

Ben jij ook een ‘taboemoeder’ en wil je (anoniem) een grote of kleine zonde opbiechten?Mail naar redactie@oseberg.nl  o.v.v. ‘Taboemoeder’.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.