Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

‘Ik vind mijn zoon een aansteller’

Ellen (41): ‘Ik vind mijn zoon een aansteller’

“Mijn zoon is altijd al een gevoelig mannetje geweest. Als baby huilde hij veel en ook als peuter was hij snel uit zijn doen. Hij was een moeilijke eter, sliepslecht en was héél eenkennig. Ik vind mijn zoon een aansteller.

Nog steeds is hij dat allemaal. En komt het op eten aan, dan wil hij bijvoorbeeld alleen een bepaald soort brood omdat hij anders last krijgt van zijn darmen, houdt hij niet zo van dit want dat voelt zo raar in zijn mond, en vindt hij dat niet zo lekker want de nasmaak is zo vreemd.

Begrijp me niet verkeerd, ik hou zielsveel van mijn zoon. Hij is bijzonder, lief, creatief en zachtaardig. Maar desondanks kan ik me soms enorm irriteren aan zijn ontzettende
gemierenneuk, pardon my french. Hij heeft altijd wat! Hoe vaak we niet naar de huisarts gaan… Ik probeer het tegen te houden, maar als de gymleraar belt dat hij rillend en kreunend op een bankje ligt, bel ik voor de zekerheid toch maar even de dokter. Stel je voor dat het wél wat is en ik heb gezegd: kom op, stel je niet aan!

Dat zou ik mezelf nooit vergeven. Dat gezegd hebbende, valt de constatering van de dokter tot nu toe altijd mee. Zoals die keer dat mijn kind ervan overtuigd was dat hij een longontsteking had, of toen we naar de eerste hulp moesten omdat zijn pols gebroken was. Not…

Je leest het hele artikel in de nieuwste Fabulous Mama 7-2021. Deze bestel je hier.

Heb jij een groot geheim dat je met niemand kan delen omdat het taboe is? Maar wil je het toch aan iemand kwijt. Mail ons dan op redactie@fabmama.nl, en misschien zie je jouw verhaal binnenkort (anoniem) op onze site!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.