Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Ik vertel

‘Ik vertel mijn zoon dat zijn vader niet meer leeft’

Marjan (43): ‘Op mijn dertigste ben ik naar Canada verhuisd om in een boekwinkel te gaan werken. Ik werd er stapelverliefd op een Canadese en raakte in verwachting. Halverwege de zwangerschap kwam hij om bij een dodelijk auto-ongeluk. In tranen ben ik teruggegaan naar Nederland, waar ik ben bevallen van mijn kind. 

‘Ik vertel mijn zoon dat zijn vader niet meer leeft. Maar dat is niet waar…’

Dat is het verhaal zoals ik het aan mijn zoon en mijn familie heb verteld. Niemand weet wat er echt gebeurd is. Ik was zo verdrietig en voelde me zo beschaamd toen ik terugkwam naar Nederland, dat ik niet durfde te vertellen wat er echt was voorgevallen.
Ik was inderdaad verliefd geworden op een Canadees, maar hij was al met iemand anders getrouwd en die relatie was verre van goed. Ik zie nu in dat hij me gebruikt heeft.

Alles bij elkaar heeft onze affaire een jaar geduurd. Toen ik zwanger werd, heeft hij me zonder pardon aan de kant gezet. Hij wilde niks meer met mij te maken hebben. Uit pure wanhoop ben ik vervolgens teruggegaan naar Nederland. Inmiddels is mijn zoon elf jaar en heeft hij steeds meer vragen over zijn vader. Wat was hij voor man? Lijkt hij op hem?

Taboemoeder?

Heb jij een groot geheim dat je met niemand kan delen omdat het taboe is? Maar wil je het toch aan iemand kwijt. Mail ons dan op redactie@fabulousmama.nl, en misschien zie je jouw verhaal binnenkort (anoniem) op onze site!

 

Lees meer in de nieuwste Fabulous Mama 1-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.