Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Dierbaar

Hoe krijg ik contact met een overleden dierbare?

Ben je een dierbaar persoon verloren en lukt het je maar niet om verder te gaan? Dat is heel begrijpelijk. Vaak blijven we achter met vragen en een groot gemis. Probeer daarom contact te zoeken met een overleden dierbare. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan. In dit artikel leggen we je verschillende mogelijkheden uit.

Zoek contact met een medium

Er is bijna niets wat moeilijker is dan accepteren dat een dierbaar persoon is overleden. Vragen blijven onbeantwoord en we ervaren een grote leegte, die niet opgevuld kan worden. Een medium kun je helpen rust en acceptatie te vinden. Zoek daarom contact met een ervaren medium, aan wie je al jouw vragen kunt stellen.

Een medium kan contact leggen met overleden entiteiten en functioneren als boodschapper. Daarnaast kunnen zij vaak beelden uit het verleden en heden zien en ervaren zij visioenen. Hierdoor kunnen zij antwoorden van overleden dierbaren aan je doorgeven.

Stel je vragen aan een helderziende

Veel mensen denken dat helderzienden alleen in de toekomst kunnen kijken. Hoewel dit zeker een bijzondere gave is die zij bezitten, kunnen zij nog veel meer. Ze kunnen namelijk ook zien wat zich in het verleden heeft afgespeeld. Heb je vragen over gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld rondom een overleden dierbare?  Een helderziende kan uitkomst bieden en je helpen antwoord te krijgen op belangrijke vragen.

Bij het zien van een foto kunnen helderzienden stilstaande beelden tot leven zien komen. Wanneer hen een vraag wordt gesteld, kunnen zij gedachten, herinneringen of emoties opvangen. Elke helderziende is anders. Informeer dus vooraf goed hoe de gave van de helderziende tot uiting komt en bekijk goed of dit bij jou en je vragen past.

Omgaan met verlies

Verlies gaat om veel meer dan alleen onbeantwoorde vragen. Je blijft achter met onvoorstelbare pijn. Wegstoppen is geen optie. Het is dan ook belangrijk dat je hier op een goede en gezonde manier mee om leert gaan.

Vraag een paragnost of medium tarotkaarten voor je te leggen. Zij kunnen de betekenis van tarotkaarten goed uitleggen. Deze uitleg kun je helpen meer inzicht en helderheid te krijgen over de toekomst. Daarnaast kan het je helpen erachter te komen hoe je het beste met verlies om kunt gaan.

Betrouwbaarheid van mediums en paragnosten

Veel mensen zijn huiverig en twijfelen aan de betrouwbaarheid van paragnosten en mediums. En dat is maar goed ook. Er zijn een hoop mensen die hun brood proberen te verdienen met een ‘nep gave’.

Dit betekent echter niet dat er geen betrouwbare paragnosten en mediums bestaan. Kijk tijdens je zoektocht goed naar de reviews en persoonlijke ervaringen van mensen. Dit kun je helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.