Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Hannelore Zwitserlood

Hannelore Zwitserlood is Music Mama of the Year

Vorige week reikte Frank Dane de Music Mama of the Year Award uit aan Hannelore Zwitserlood. Hannelore klinkt als sidekick van de 538 Ochtendshow bij vele mama’s dagelijks door de radio. Met haar fijne stem en gevoel voor humor is Hannelore een feestje om naar te luisteren. Ook hebben wij Hannelore dit jaar van een andere kant leren kennen in haar eerlijke vlogs ‘Loor gaat ervoor’ en ‘Loor gaat door’. In de nieuwste Fabulous Mama lees je het volledige interview met Hannelore.

Wat is jouw favoriete moment van de dag?
“Het avondeten! Sowieso hou ik erg van eten, maar het is ook een fijn moment met mijn gezin. We vertellen om de beurt wat we hebben gedaan die dag. Was het proefwerk geschiedenis moeilijk? Gebeurde er nog iets geks in De 538 Ochtendshow? Welke spelletjes deden de kleuters in de pauze? Alles mag op tafel worden gegooid. Behalve de mobiele telefoons, want die gaan uit.”

Waar kun je nadat je een kind hebt gekregen echt niet meer zonder?
“Toetenvegers! De uitvinder van die kleine schoonmaakdoekjes verdient een standbeeld. Al wordt het wel tijd dat alleen de écht milieuvriendelijke variant in de winkels komt te liggen natuurlijk. En de tv en de ipad, haha, erg hè? Ik vraag me soms oprecht af hoe ouders dat vroeger deden. En ik kan niet meer zonder een goede bh, want met die borsten is het nooit meer helemaal goed gekomen.

Hoe ziet jouw ideale avond zonder kinderen eruit?
“Uit eten en naar de bioscoop. Daar regelen we soms een oppas voor, hoor. Al moet ik bekennen dat ik sinds mijn baan als sidekick bij de ochtendshow van Radio 538 elke avond – en dus ook in het weekend – om tien uur vanzelf omval, dus dat is ontzettend saai voor mijn man. Ook ga ik wel eens met een vriendin stappen, heerlijk! Dan dans ik urenlang, met een drankje erbij. Daarna kan deze mama er weer een paar maanden tegenaan.

Het volledige interview met Hannelore Zwiterlood lees je in de nieuwste editie van Fabulous Mama. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.