Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

Flory (37) is getrouwd met Anton (49), moeder van Maud (8) en Jynthe (6) en bonusmoeder van Charlotte (17).

Ik denk dat velen van jullie het niet hadden verwacht, maar ons gezin is gegroeid en wel met baby’s! Niet één maar acht kleintjes behoren nu tot onze familie, en wat ben ik hier trots op. Ik zal bij het begin beginnen. Een vriendin van mij had al een tijd een Russische dwerghamster waar haar kinderen niet tot nauwelijks naar omkeken, en tijdens een zondagmiddagborreltje hebben wij die van hen overgenomen. Na een paar wijntjes leek het wat mij betreft een bijzonder goed idee en Toon is daarin meegegaan. Vol trots konden de meiden op school vertellen dat ze nu een hamster hadden, Hammie heette hij.

Gezinsuitbreding

Gezinsuitbreiding
Jynthe en Maud met Hammie

Hammie

Zelf ben ik een ontzettende dierenvriend, dus na wat speurwerk op hamsterfora kwam ik tot de conclusie dat het hok groter moest en dat hij buizen nodig had om rondom de kooi te kunnen wandelen. Het is misschien wat overdreven, maar er kwam in de slaapkamer van Maud een hamstervilla met buizen buiten de kooi. Twee weken heeft Hammie met volle teugen mogen genieten van deze luxe, totdat onze kat het nodig vond de buis los te trekken en te wachten tot de hamster zich als een speelgoedje aandiende. Na dit veel te korte avontuur met Hammie en twee ontzettend verdrietige meiden zijn wij direct naar de dierenwinkel gereden voor een nieuwe hamster. Ditmaal werd het een Syrische hamster, die zijn iets groter en steviger en dat leek ons verstandiger met twee losbandige dames.

Liefs, 
Flory Huisman | Hoofdredacteur

 

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 2-2022. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.