Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Zomervakantie: Column Serena

Nog even en we mogen weer met z’n allen op zomervakantie. Met het sombere weer van de afgelopen weken kijk ik enorm uit naar de zon. Wij gaan ook dit jaar weer een weekje naar de camping ‘de Lievelinge’, mede mogelijk gemaakt door mijn lieve zus en zwager.

We mogen de caravan met voortent lenen. Sterker nog zij helpen ons met het opzetten van alles, zodat we toch weg kunnen in eigen land. Hoe luxe is dat! Ik geniet van het  buiten zijn en de vrijheid op de camping maar ik ben toch echt wel een glamping type.

Ik geef het toe

Ik vind het heerlijk om op de camping te zijn, maar een beetje comfort heb ik wel nodig
om zelf ook te ontspannen. Inmiddels zijn er ook weer mogelijkheden om naar het buitenland toe te gaan. Wij spelen het echter eerst nog even op safe en hopen wat later in het seizoen nog een beetje zon te zoeken in het buitenland. Wat kijken we er namelijk
naar uit om ook weer eens te vliegen met de kinderen.

Een echte strandvakantie in een warm land voelt alweer een heel leven geleden. Maar één ding weet ik wel zeker. Een camping voor de kinderen zorgt voor avontuur, mooie herinneringen en plezier. De vrijheid in de natuur, de hele dag spelen, leuke dingen doen, zwemmen en zweven natuurlijk.

Serena van Mil (36) is gezinscoach, columnist en oprichter van het platform Van Single tot Bonusmama. Ze is bonusmama van Dymar (12) en mama van Charlie-Fay (3). Zij en haar verloofde leven als samengesteld gezin in Amsterdam Oud-West.

Lees meer van de column van Serena in de nieuwste Fabulous Mama 5-2021. Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.