Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

linda rovers

Ik mis je zo: Column Linda Rovers

En ze danst door de straten van Milaan terwijl ze gefilmd wordt en iedereen naar haar kijkt en applaudisseert alsof niemand het ziet. 

Linda Rovers (39) is al negentien jaar samen met Lennart (46). Ze is fulltime mama van Faas (13), Joeke (11) en Mille (2), schrijver en columnist. Volg haar op instagram @deroversmom 

 

‘Jaaaaaaahaaaaaa mam,’ roept ze vanaf de bank. ‘Ik kan dat zelf ook wel,’ voegt ze er nog even aan toe.

Ik kijk op en ik zie het ineens; waar is mijn kleine meisje gebleven? Wie is dat op de bank, die beginnende jonge vrouw? En wat is dat snauwen ineens wat ze doet? 

Ik denk terug aan de tijd dat mijn oudste zoon ook 11 jaar was en ik herinner mezelf dat rond die tijd bij hem ook de eerste snauwen om de hoek kwamen. Wat gebeurt er rond die leeftijd?

Ik herinner mezelf nog zo goed de tijd dat Joeke een klein meisje was. Heel verlegen en alles vond ze spannend. Zo sliep ze de eerste 6 jaar strak tegen mij aan elke nacht. Zat ze elke verjaardag vastgeplakt als een koala op mij, loerend om een klein hoekje om te kijken of er geen onbekende mannen waren, want ieder mannelijk wezen vond ze doodeng. En zo haalde ik haar bijna elke avond naar beneden als ik ‘s avonds op de bank zat met een kop thee zodra ze wakker werd, omdat ze mijn warmte en aanwezigheid in bed niet voelde. Ik nam haar dan mee naar de bank beneden en binnen een minuut sliep ze weer verder, strak tegen mij aan.

 

Je leest meer van de column in Fabulous Mama 6-2023. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.