Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Column Maxime Coesèl: feestje & babies

Maxime Coesèl (32) is ‘s werelds eerste Glamour Manager, een sprankelende ondernemer en vooral: kersverse moeder. Ze neemt je mee in haar nieuwe leven vol ervaringen, het zoeken naar de balans tussen werk en gezin en deelt tips hoe je als moeder het leven tóch nog een beetje glamorous kan maken! Volg haar reis door het moederschap en ondernemerschap, vol stijl en eerlijke realiteit.”

 

Weet je waar je mij het meest gelukkig mee maakt? Feestjes. Festivals, evenementen, tuinfeestje, thema avonden, supriseparties, verjaardagen… zolang er gezelligheid, mooie mensen en muziek aanwezig zijn, ben ik volledig in mijn nopjes! En nu als moeder is dat niet anders. Sterker nog: mijn feestjes zijn nóg meer waard geworden!

Zo gingen we zondagmiddag met mijn ouders naar de Soulful Sunday Lunch bij restaurant Kompas in Loosdrecht, waar de hele middag in het teken stond van bourgondisch genieten én swingen met de live optredens van Sonny’s Inc. Dus hoppa, in de glitters, lippenstift op, hakken aan en… onze kleine Magali mee!

Nu hoor ik je denken: een baby meenemen naar een live muziekevent, ben je gek geworden? Wel, misschien een beetje. Maar als Glamour Mom geloof ik er heilig in dat ook feestjes met je kind erbij mogelijk zijn!

Dus daar gingen we, gewapend met luiertas, flesjes, en – laten we eerlijk blijven – een gezonde dosis zenuwen. Wat als ze last heeft van het lawaai? Ik had wel gehoorbeschermers mee, maar officieel zijn die pas voor baby’s vanaf 1 jaar. Of, wat als ze de hele tent bij elkaar krijst, omdat het haar allemaal veel te druk is? Het is daar best een chique aangelegenheid, dus veel kinderen hoef je niet te verwachten. Ik vond het best spannend.

Maar één ding kan je vast verklappen: mijn vader zat na 30 minuten met tranen in z’n ogen aan tafel. En dat was niet uit ellende, maar uit puur geluk en trots! Ik heb het feestjes-gen niet van een vreemde en blijkbaar is ook onze dochter hiermee besmet.

Schaterlachend deed ze mee, dansend op onze arm en met haar grote roze gehoorbeschermers op. Wat een uitvinding! Slapen kwam er niet van, maar wat hebben we samen een lol gehad om haar. En zeg nou zelf: wat is er mooier dan met je meest dierbare mensen én je lieve baby genieten van lekker eten, gezelligheid en muziek?

En afkeurende blikken van anderen? Zeker niet!
De hele middag door kwamen er mensen langs omdat ze zo gecharmeerd waren van onze Magali. Ze gaf een grote glimlach naar iedereen en iedereen was er getuige van hoe onze baby genoot van haar eerste concert. Regelmatig kregen we bemoedigende opmerkingen als ‘heel goed dat jullie haar gewoon meenemen’ en ‘zo hoort het leven toch te zijn’?

Ik vond dit echt maximaal genieten. En het kan dus prima samengaan, feestjes en baby’s!

Dus aan alle mama’s die twijfelen of ze hun baby moeten meenemen naar hun volgende uitje: probeer het gewoon! Het zal vast ook eens minder goed uitpakken, maar laat je vooral niet beperken door ‘wat als’...
Geniet en neem soms dat risico, want ‘wat als’ alles beter uitpakt dan verwacht?

Zie ik jullie allemaal op het volgende feestje mét jullie baby, haha?

Liefs, Maxime

Kun je geen genoeg krijgen van de columns van Maxime? Haar andere columns lees je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.