Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Bibberlip: column Angela Schijf

Angela Schijf (43) is getrouwd met acteur en muzikant Tom Van Landuyt (55) en mama van Bloem (18), Mensje (16) en Zus (10). Volg haar op Instagram @angelaschijfofficial 

Veel te lang van tevoren legde ze de dingen die ze mee ging nemen klaar. Rijlaarzen. Zweepje. Pyjama. Borstels. Cap. Schoon ondergoed. En o ja, haarelastiekjes en strikjes voor ‘Pimp je pony’. Via andere kinderen op de manege had ze gehoord over het paardenkamp. Het was het beste van het beste, de wachtlijsten waren ellenlang. Ze was dolgelukkig toen ze een plekje had bemachtigd, als enige van haar vriendinnen. Maar toen het vertrek dichterbij kwam, stak de nervositeit de kop op. Ik zei nog tegen haar: “Zal ik informeren of we het inschrijfgeld terug kunnen krijgen?” Maar ze moest en zou gaan. Hoewel alles erop leek dat ze niet wilde. Al weken sliep ze slecht en stond ze humeurig op. Ze was wispelturig in haar gedrag. Soms boos, soms uit het niets een huilbui.

Op de dag van vertrek zei ze geen woord. Na een paar kilometer van huis, keerden we terug, want Afoe lag nog in haar bed. En zonder Afoe helemaal geen nachtrust. De rit bleef stil. Ik probeerde de liedjes van Amika, een tv-serie over een paardenmeisje. Het was haar inspiratiebron geweest.

Je leest meer van de column in de nieuwste Fabulous Mama editie 01-2024. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.