Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Back to school

Back to school: Voorwoord Flory

Flory (37) is getrouwd met Anton (48), moeder van Maud (8) en Jynthe (5) en bonusmoeder van Charlotte (17).

Back to school

Nu de zomervakantie er opzit, heb ik weer tijd om te ontspannen. Ik weet het, vakantie is om te ontspannen, maar bij mij werkt het gewoon een beetje anders. De zes weken die mijn meiden niet naar school hoeven en mogen uitslapen, zijn voor ons heilig. We zijn echt even samen, plannen leuke dingen en de kinderen zijn de baas, tot op zekere hoogte dan.

Dit jaar mochten we eindelijk weer op vakantie naar het buitenland, wij gingen dan ook met gierende banden naar Italië, om daar even los te komen van het afgelopen jaar. Want jeetje, wat een jaar was het! Met een lekker kleurtje en tassen vol kwamen we terug in het regenachtige Nederland, dat was wel even wennen. Maar door het weer dat zo tegenviel waren we na twee dagen door alle was en strijk heen en konden we gewoon weer ons ‘normale’ leven beginnen.

Na een weekje waarin beide oma’s en opa veel tijd met de meiden doorbrachten en Toon en ik ons op ons werk konden stortten, waren we weer helemaal in ons ritme. Ook stond de covershoot met Rose Bertram in mijn agenda, een dag waar ik de hele vakantie naar had uitgekeken. Rose is een Fabulous Mama die met recht dit jaar de Fabulous Mama of the Year award heeft gewonnen. Deze mama heeft zo’n prachtig gezin en een geweldige carriére…

Back to school
Selfie time!

Je leest meer van het voorwoord van Flory in de nieuwste Fabulous Mama 6-2021. Deze bestel je hier.

Flory Huisman | Hoofdredacteur

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.