Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Babynieuws: deze bekende vrouwen verwachten hun eerste kindje

De afgelopen maanden maakten verschillende bekende vrouwen bekend dat ze zwanger zijn van hun eerste kindje. Wij zetten ze even voor je op een rijtje!

Kim Feenstra

Model Kim Feenstra maakte op 27 mei via een prachtig filmpje bekend dat zij en Stanley Tailor hun eerste kindje verwachten. Vorige week deelde Kim de eerste beelden van haar babybuik.

https://www.instagram.com/p/CBLu4Wsp-mK/

Jo van Egmond

Nieuwslezer Jo van Egmond kondigde in maart in De Coen & Sander Show aan dat zij en Qmusic-dj Martijn Biemans voor de eerste keer ouders worden. Jo en Martijn verwachten hun dochter in september.

https://www.instagram.com/p/B9ztcnxJ2jH/

Mascha Feoktistova

Beautyvlogger Mascha Feoktistova en haar man Gregor van Vlierden maakten begin dit jaar bekend dat zij hun eerste kindje verwachten. Mascha en Gregor verwachten hun dochter in juli.

https://www.instagram.com/p/CAN8fWzHmPE/

Danique Bossers

Danique Bossers, eigenaresse van Most Wanted, is zwanger van haar eerste kindje. Danique en haar verloofde Pieter Musters verwachten een zoon.

https://www.instagram.com/p/CArxDIppWZO/

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk en haar vriend Pieter maakten begin mei bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. De voormalig voetbalster maakte ook het geslacht bekend… it’s a boy!

https://www.instagram.com/p/CAxKK1anxwj/

Romee Strijd

Romee Strijd liet op 28 mei via Instagram en via een video op haar YouTube-kanaal weten dat zij en haar man Laurens van Leeuwen ouders worden van hun eerste kindje.

https://www.instagram.com/p/CAvVHSIsRmT/

 

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.