Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Biologische

‘Mijn biologische klok begint te tikken’

Wat moet je doen als jouw biologische klok al hard begint te tikken, maar je partner nog niet eens over kinderen wil praten? Wij geven je tips.

‘Mijn biologische klok begint te tikken’

Bijna al mijn vriendinnen zijn inmiddels moeder geworden. Ik ben 30, heb een heel grote kinderwens, maar mijn vriend vermijdt het onderwerp kinderen het liefst. Hij praat niet graag over de toekomst en weet niet zeker of hij überhaupt wel vader wil worden.

Ik vind het belangrijk om te weten waar ik aan toe ben – ondertussen tikt mijn biologische klok immers verder – maar ik wil ’m niet pushen omdat ik bang ben dat we dan enorme ruzie krijgen. Hoe pak ik dit aan?

Tip van de redactie

Stel uzelf de vraag of uw liefde voor uw man zo groot is dat u daarvoor kinderloos zou willen blijven. Als het antwoord ja is, dan kunt u uw keuze maken. Als het antwoord nee is, kunt u aan uw vriend vragen of zijn liefde voor u zo groot is dat hij met u een gezin zou willen stichten.

Als zijn antwoord ja is, dan heeft u duidelijkheid. Als het antwoord nee is, heeft u misschien geen duidelijkheid, maar wel zekerheid. U gaat met deze man geen kinderen krijgen. En dan zijn we weer bij de vraag waar we mee begonnen.

Dit artikel komt uit een eerdere Fabulous Mama.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine! 

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.