Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mijn man

‘Mijn man gaat het liefst ieder weekend op stap’

Je man gaat het liefst ieder weekend op stap terwijl jij wil dat hij thuis blijft. Onze redactie vertelt hoe je het gesprek aan kunt gaan.

‘Mijn man gaat het liefst ieder weekend op stap’

Mijn man is zijn wilde haren nog niet kwijt. Het liefst gaat hij elk weekend de stad, en struint hij alle festivals af. Ik vind dat lastig, want sinds ik moeder ben, ben ik ook een beetje een huismus geworden. Het liefst blijf ik thuis bij de kinderen, en toch begint het steeds vaker te knagen. Ik wil mijn man zijn momenten met vrienden niet ontnemen, maar zou het ook fijn vinden dat hij eens wat vaker thuis is. Of.. dat ik een keertje weg kan. Hoe kaart ik dit aan?

Advies van de redactie:

Hij zorgt nu wel heel goed voor zichzelf… Een van de dingen die je kan doen is hem voor te stellen dat jullie niet ieder goed voor jezelf probeert te zorgen, maar dat je allebei juist goed voor de ander gaat zorgen. Jij kijkt dus uit naar dingen die hij leuk vindt in het weekend en hij zorgt ervoor dat er elk weekend ook dingen gebeuren die jij leuk vindt. Zo strijd je dus niet langer meer voor je eigen, maar voor elkaars plezier. Veel leuker.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.