Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

voel

‘Ik voel me schuldig omdat ik niet genoeg tijd heb voor de kinderen’

Soms heb je het gevoel dat het allemaal teveel is en dat je te weinig tijd over heb voor je kinderen. Herkenbaar? 

‘Ik voel me schuldig omdat ik niet genoeg tijd heb voor de kinderen’

Sinds we ons tweede kindje hebben, heb ik moeite om alle ballen in de lucht te houden. Ik heb het veel te druk op mijn werk, de opvang loopt nog niet lekker en dan het huishouden nog. Ik leef al weken uit de wasmand en ik voel me constant schuldig dat ik niet genoeg tijd heb voor mijn kinderen. Alles in mij schreeuwt dat dit het moment is om er voor mijn kinderen te zijn, maar ik vind mijn werk ook heel leuk en heb veel opgebouwd. Mijn man zegt dat hij mijn twijfel niet snapt; het zou volgens hem een makkelijke keuze moeten zijn: niet meer werken en er voor de kinderen zijn. Hoe hak ik de knoop door?

Advies van de redactie:

Lijkt me een uitstekend idee, dat moet je zeker doen! Onmiddellijk! Want waar vind je nog een man die zo meedenkt en bereid is thuis te blijven om voor de kinderen te zorgen? Jij kunt je op je werk storten en wat je aan moois hebt opgebouwd verder uitbreiden. Meteen doen dus! (PS. De hypothetische mogelijkheid bestaat dat je man bedoelt dat jij je baan opzegt. Maar dat lijkt me sterk, gezien het gemak waarmee hij over deze oplossing praat. Dan moet het toch wel echt over hemzelf gaan, lijkt me. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, ga dan samen zitten en deel het probleem misschien eens door twee, in plaats van door één.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.