Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht

Caroline (45) werkt als presentatrice en mindset en manifestatie coach en woont samen met haar vriend in Amsterdam. Samen hebben ze twee kinderen; zoon Eli (7) en dochter Ava (3).

Aantrekkingskracht

Volgens de wet van aantrekking ontvang je meer van wat je denkt en voelt. Ik geloof dat dit inderdaad zo werkt. Zo heb ik jaren geroepen dat zodra er een bal in de buurt is ik deze tegen mijn hoofd krijg. Ik heb deze angst ontwikkeld op de basisschool. Ik viel niet binnen de categorie ‘sportief type’, waardoor ik tijdens gymles dikwijls een bal tegen mijn snufferd kreeg. In mijn twintiger jaren flaneerde ik met mijn zus over het strand van Ibiza. Meters verderop was een stelletje aan het beachballen. Ik nam wat meer afstand, ‘omdat ik die bal anders tegen mijn hoofd krijg’, zei ik hardop. Ik had het woord ‘bal’ nog niet uitgesproken of hij knalde tegen mijn hoofd. Mijn zus was vol verbazing over deze timing maar mij verbaasde het allerminst. Het was mijn overtuiging geworden. Dus volgens de wet van aantrekking trok ik er alleen maar meer van aan.

De liefde

In de liefde was ik ervan overtuigd geraakt dat mannen na met mij ‘close’ te zijn geworden me in de steek lieten. ‘Story of my life!’ riep ik uit naar vrienden. Tot ik bedacht dat het anders moest. Alleen maar dingen hardop zeggen waar ik naar verlang. Geen gedachten meer aan dingen die ik niet wil. In de liefde is het dan ook goed gekomen. De trick? Uit de slachtofferrol en de aanname dat mannen mij niet goed behandelen. ‘Ik ben een prijs en ik moet verdiend worden’ werd mijn nieuwe credo. Kort daarna ontmoette ik mijn huidige partner die alles uit de kast heeft getrokken om mij te veroveren.

Dankbaarheidsboekje

Samen leven wij bewust met de wet van aantrekking. En natuurlijk; negatieve gedachten horen bij het leven en daar mag ook ruimte voor zijn. Wij proberen daar echter niet in te blijven hangen en focussen ons zoveel mogelijk op dingen die wel goed gaan. Een trucje dat mij helpt om positief de dag te starten is dagelijks drie dingen opschrijven die mij blij maken. Vaak schrijf ik op: ‘mijn kinderen.’ Want ook al kan ik ze die dag achter het behang plakken, het zijn toch altijd weer mijn kinderen waar ik dankbaar voor ben.

Ook kleine dingen, zoals een lekkere koffie of de zon die schijnt, komen in mijn dankbaarheidsboekje. En negatieve overtuigingen? Ik buig ze om naar iets positiefs en ze worden mijn nieuwe mantra. Zo is ‘ik krijg altijd een bal tegen mijn hoofd’ omgetoverd tot ‘ik geniet van heerlijk buiten zijn’. En nu ik moeder ben en veel tijd op het speelplein doorbreng kan ik zeggen dat rondsuizende ballen mij gelukkig in de steek laten. Dank je wet van aantrekking! Wel zo relaxed.

Aantrekkingskracht Meer weten over Caroline?

Kijk op haar website www.carolinepluym.nl of volg haar op Instagram @carolinepluym.

 

 

 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.