Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

*GESLOTEN* Win 5x een Beemster kaas borrelpakket t.w.v. € 49,95

Uit de Beemster komt echte kaas. Da’s kaas bereid met 100% verse Noord-Hollandse weidemelk. Die maken we in de Beemster polder, want daar staat onze kaasmakerij. Lokaal dus, want wat van dichtbij komt is goed. Dan weet je waar het graast, wie het maakt en hoe het gemaakt wordt. In de hele keten wordt gewerkt met aandacht voor mens, dier en milieu. Van grasspriet tot kaas. Van boer tot kaasmaker. We blijven trouw aan tradities, zoals het handmatig roeren van de wrongel en het natuurlijk laten rijpen van de kaas. Daarnaast wordt onze Beemster kaas klimaatneutraal gemaakt. Oftewel, goede zorg voor onze wereld. Dan is het gras het best, de koe gezond, de melk van de beste kwaliteit, de boer blij en de kaas het lekkerst!

Win een Beemster Signature Borrelpakket met daarin dé smaakmakers van Beemster. In dit pakket vind je het nieuwe Beemster Signature assortiment met daarin de kazen Aged, Extra Aged, X-O- en Royaal Grand Cru. Deze kazen zijn langer gerijpt waardoor ze alle vier een unieke smaak hebben met uiteraard de lekkere smaak die je van Beemster kaas gewend bent. De kazen vormen daarom de perfecte basis voor je borrelplank en zijn ook erg geschikt voor elk moment waarop je écht even wil genieten.

Het borrelpakket bestaat uit:
1x Beemster Signature Aged
1x Beemster Signature Extra Aged
1x Beemster Signature X-O-
1x Beemster Royaal Grand Cru
1x Beemster borrelplank
1x Boska kaasmesje
1x Noble kaaskoekjes met Beemster kaas
1x Voets vijgen dipje
1x Beemster chocolade pindarotsjes melk
1x Beemster vlaggetjes

Lees hier meer over de Beemster Signature kazen en het verdere Beemster kaas assortiment.

Meedoen kon tot 17 mei 2024.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.