Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Collistar

*GELSOTEN* 5x Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Plumping Lip Treatment t.w.v. € 40

Collistar laat jou je natuurlijke en unieke schoonheid omarmen met simpele, pure en effectieve beauty producten terwijl het zich tegelijkertijd inzet voor een bewuste productie van producten, met respect voor het milieu. Collistar is de Italiaanse essentie van schoonheid.

Win 5x Collistar Rigenera Anti-Wrinkle Plumping Lip Treatment t.w.v. € 40

Rigenera Anti-Wrinkle Plumping Lip Treatment is ontwikkeld voor een actieve werking op één van de delen van het gezicht dat het meest kwetsbaar is en het meest blootgesteld wordt aan veroudering door externe factoren. Een diepgaande celregeneratie wordt geactiveerd en zorgt dat rimpels van binnenuit worden opgevuld. Het resultaat? Gevoede, zachte lippen met meer volume en een levendige kleur. De lipcontour oogt ontspannen en gedefinieerd. Dankzij het praktische formaat en de precisieapplicator kun je de behandeling perfect meenemen en op elk gewenst moment aanbrengen!

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.