Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win 5x 8uur

Win 5x 8uur Cargoroo fietstegoed! t.w.v. €33,60 *GESLOTEN*

Win 5x 8uur Cargoroo fietstegoed! t.w.v. €33,60

Sinds vorig jaar staan de elektrische deelbakfietsen van Cargoroo in verschillende steden. De deelbakfiets is een duurzame, gezonde, praktische en vooral leuke oplossing. Laat je auto staan en spring op de e-bakfiets om boodschappen te doen, voor ritjes met de kinderen of naar de bouwmarkt te gaan.

De beste elektrische bakfietsen, maar dan betaalbaar én duurzaam.

Door Cargoroo is een elektrische bakfiets van de hoogste kwaliteit voor iedereen toegankelijk. De modellen van Cargoroo zijn namelijk van het toonaangevende merk Urban Arrow. Door de prijs van €0,07 cent per minuut en de mogelijkheid om 20 minuten te reserveren voor €1 is jouw tripje niet alleen emotioneel, maar ook financieel een feest. Dat kan heel wat parkeer- en benzinekosten schelen!

Hoe werkt het eigenlijk?

De stappen zijn simpel. Je downloadt eenmalig de Cargoroo-app, kiest een e-bakfiets, opent het slot met een telefoon, gebruikt de e-bike voor zolang gewenst is en zet de bakfiets daarna terug op de plek waar hij is opgepikt. Heb je even een pauze? Je zet de fiets moeiteloos op slot.

Tip: het vergt soms meer discipline om de fiets in de winter te pakken dan op een zomerdag. Cargoroo motiveert én trakteert haar elektrische bakfietsgebruikers daarom tijdens de wintermaanden ook nog eens op een unieke winteractie. Zo fiets je dit seizoen voor €1 per uur.

Bekijk hier meer winacties!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.