Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Difrax

Win 3x een compleet Difrax drinkbekerpakket, waarmee je kind stap-voor-stap leert drinken t.w.v. €70,95 *GESLOTEN*

Er komt een moment dat je kindje het liefst alles ‘zelluf’ wil doen. De drinkbekers van Difrax stimuleren de mondspieren, de motoriek en de juiste drinkhouding. Door de speciale vorm van de beker stroomt de vloeistof in horizontale positie altijd naar de rand van de beker. Jouw kindje leert zo stap voor stap zelfstandig drinken zonder de nek te belasten. De Anti-lek tuitbeker is de ideale eerste stap in de overgang van een babyfles naar een drinkbeker en is al te gebruiken vanaf 6 maanden! 

Win 3x een compleet Difrax drinkbekerpakket, waarmee je kind stap-voor-stap leert drinken t.w.v. €70,95

Het winpakket bestaat uit maar liefst vier unieke Difrax bekers: de Anti-lek tuitbeker, de 360 graden beker, de Rietjesbeker en de Oefen drinkbeker.

Bij Difrax helpen we ouders graag verder op weg door slimme en innovatieve babyproducten te ontwikkelen. Dit doen wij al sinds 1967. Zo kan jij extra van je ouderschap genieten en vervullen wij onze missie om A little help te bieden aan mama’s en papa’s over de hele wereld.

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.