Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Nintendo

Win 2x pakket met 3 Mario-games t.w.v. €180,- *GESLOTEN*

De Nintendo Switch-familie, bestaand uit de Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED-Model en Nintendo Switch Lite, zorgt voor urenlang gameplezier. De Nintendo Switch heeft drie speelstijlen waardoor je altijd en overal kunt spelen: thuis in de houder op de tv, als spelcomputer voor onderweg of met de tafelstand waarmee je de Switch overal kunt uitklappen om samen te gamen.

Win 2x pakket met 3 Mario-games t.w.v. €180,-

Dit Mario-pakket bevat de games Super Mario Odyssey, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury en Super Mario Maker 2. Super Mario Odyssey is een reis rond de wereld – en daarbuiten. Zoek alle manen en ontdek veel verschillende levels in dit grote 3D Mario-avontuur. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is een avontuur uit de Mario-serie dat perfect samen te spelen is. Daarnaast bevat het een bonusavontuur: Bowser’s Fury. In Super Mario Maker 2 bouw je je eigen Super Mario-levels met iconische objecten en vijanden in veel verschillende thema’s en stijlen. Ook is het mogelijk om samen op één console te spelen.

Nintendo

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.