Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win

Win 2x een shoptegoed van King Louie t.w.v. € 150 *GESLOTEN*

Een rijke historie en een glansrijke toekomst. Een begrip als het gaat om vintage (looks) toen en nu. Dat is King Louie.

Sinds 1981 een begrip in Amsterdam én ver daarbuiten, geïnspireerd op vintage en duurzame mode: King Louie. Een eclectisch label, met een vintage feel én geschiedenis. Van oorsprong begonnen vanuit de Noordermarkt waar Ann Berlips (dan 22) en George Cramer (dan 26) toen als echte vintage fans hun mooiste vondsten verkochten. Nu al jaren een iconische plek op de Hartenstraat in Amsterdam. De inspiratie voor de collecties komt uit verschillende tijdperken en stijlen, zonder dat het stoffig oogt of niet in het nu past. Met zo’n belangrijk vintage en second hand verleden zit duurzaamheid in het hart van King Louie als merk en als movement. Het is de basis voor alles wat het label doet. Van materialen tot vervoer, verpakkingsmaterialen, langdurige samenwerkingen, tijdloze items die lang meegaan en kleding die zo jarenlang met veel plezier gedragen kan worden.

2x een shoptegoed van King Louie t.w.v. € 150

Wil jij nou ook je kledingkast aanvullen met tijdloze, op vintage geïnspireerde items, die ook nog eens duurzaam zijn? Dat kan! Je kunt namelijk nu 2x kans maken op een King Louie shoptegoed t.w.v. €150 euro!

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.