Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win

Win 2x een Klabu pakket t.w.v. €117,- *GESLOTEN*

KLABU’s eerste kindercollectie is voor baby’s en kinderen van 1 maand tot 12 jaar oud. Elke aankoop draagt bij aan sportprojecten in vluchtelingenkampen; 50% van de winst investeert KLABU namelijk in het bouwen van sportclubs voor vluchtelingen. Zo kunnen ook zij plezier hebben, dromen en hun leven weer opbouwen.  

2x een KLABU-pakket in roze of blauw, met 1 sportshirt voor een volwassene + 1 sportshirt voor een kind van 0 tot 2 jaar + 1 paar sokken, t.w.v. € 117

KLABU lanceert kleine collectie, met een grote missie

In matching outfits sporten met je mini, een verjaardagscadeautje met impact of gewoon omdat je KLABU en de ‘unbeatable spirit’ van vluchtelingen support. De nieuwe kindercollectie van KLABU is klein , met een grote missie. De collectie, speciaal ontworpen met levendige kleuren en de signature KLABU butterfly print, bestaat uit twee iconische multi-sport shirts en twee comfortabele hoodies. De shirts zijn verkrijgbaar in het felroze en kobaltblauw en de hoodies komen in het fuchsia roze en kobaltblauw.  En het mooiste aan deze collectie is dat nu ook de allerkleinsten aan de grootse missie van KLABU mee kunnen doen: vluchtelingen wereldwijd in staat stellen om te sporten en te spelen, en zo hun leven weer op te pakken. De sport shirts (vanaf €29) en hoodies (€49) zijn vanaf nu verkrijgbaar in de KLABU winkel op de Haarlemmerdijk 106 in Amsterdam, of online via www.klabu.org.

Win

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.