Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Win 1x

Win 2x twinningset bikerboots voor mama en dochter! *GESLOTEN*

Rattan Chadha, oprichter van Mexx, voegde in 1986 de eerste letters van zijn mannenmerk Moustache en vrouwenmerk Emanuelle samen en bestempelde deze liefde met twee kusjes. 35 jaar later, is Mexx terug op de markt, met toegankelijke collecties voor het gehele gezin, waarbij zelfvertrouwen, trots, kracht én vooral liefde voorop staan. Het diverse assortiment aan schoenen, fashion, accessoires, lounge- en sportwear, parfum, eyewear en home essentials vindt eenvoudig haar weg naar ieders garderobe. Het doel van Mexx is om een casual, moderne levensstijl te creëren: having fun op een vrijgevochten, optimistische, ruimdenkende én inspirerende manier staat hierbij centraal. Voor mensen die alles uit het leven willen halen in plaats van het perfecte plaatje na te streven.  

Win 2x twinningset bikerboots voor mama en dochter!

Of je je nou graag casual, feminine of juist stoer kleedt, biker boots zijn je beste vriend! En daarom is een paar bikerboots een essentieel item in iedere garderobe! Dit item maakt elke outfit af. Binnen de collectie van Mexx vind je combat boots met een stoere touch die zijn gekenmerkt door gespen, stoere ritsen, studs en opvallende zolen met veel profiel. Door deze grove profielzool lopen de laarzen super comfortabel en brengen ze comfort en fashion samen. Kortom; een paar bikerboots is een absolute must-have voor iedere schoenengarderobe.

 

 

 

 

 

Twinnen is winnen, dus wat is er nou leuker dan een paar bikerboots voor mama en dochter? Én niet onbelangrijk: je mag zelf de stijl kiezen die het best bij jou en jouw dochter past!

Bekijk hier meer winacties!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.