Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

hotelarrangement

Win 1x een all-in hotelarrangement voor 2 volw. / 2 kids (Aankomst zo-do, buiten vakanties en feestdagen) t.w.v. €400,- *GESLOTEN*

Preston Palace, wie kent het niet?! Het All-inclusive Family Resort in hartje Twente, gelegen in Almelo. Wil je lekker weg in eigen land? Dan ben je hier aan het juiste adres. In 2023 bekroond met de Award “Beste Familiehotel met subtropisch zwemparadijs’ en dat is niet voor niets! Check (all) in en geniet samen van een compleet verzorgd verblijf. Niets moet, relaxen mag!

Win 1x een all-in hotelarrangement voor 2 volw. / 2 kids (Aankomst zo-do, buiten vakanties en feestdagen) t.w.v. €400,-

All-inclusive is perfect voor de hele familie, ook als ‘Fabulous Mama’ heb je echt vakantie! All-in is vernieuwd: upgrade met de nieuwe waterglijbaan, fijne hotelkamers en a la carte restaurants. All-in the family, echt even samenzijn, toffe faciliteiten onder één dak, royale kidskorting t/m 17 jaar. Waarom nee zeggen, als het ook all-inclusive kan, dit is echt lekker weg (in eigen land)!

hotelarrangement

 

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.