Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Thonet kinderstoel S 43 K t.w.v. €284,- *GESLOTEN*

Design voor de kleintjes: de S 43 K van Thonet geeft kleur aan de kinderstoel

Je kunt niet jong genoeg genieten van design! Met model S 43 K geeft Thonet kleur aan de kinderstoel en design voor de kleintjes! Een hippe en zeer comfortabele stoel voor de kinderkamer, woonkamer of knutsel- en speelhoek.

Kinderstoel S 43 K is de kindervariant van de iconische stalen buisstoel S 43 van Thonet, in 1931 ontworpen door Mart Stam. Met zijn strakke vorm, minimaal gebruik van hout en stalen buis, een heldere constructie en hoog zitcomfort, is de stoel een absolute klassieker in meubeldesign. De stoel viert dit jaar zijn 90-jarig jubileum met vijf nieuwe kleuren samengesteld door designstudio Besau Marguerre uit Hamburg. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op mineralen en edelstenen. Ze geven de stoel een stoere, maar niet schreeuwerige uitstraling waardoor de stoel perfect past in ieder interieur. De kleuren variëren van warm ambergeel en robijnrood tot fluweelzacht koraalagaat en koelere tinten zoals kobaltblauw en smaragdgroen – kleuren die een natuurlijke warmte en rust uitstralen. De gebruikte beitssoorten zijn bijzonder duurzaam en veilig voor kinderen.

De S 43 K heeft een zithoogte van 34 cm en is verkrijgbaar in vijf gebeitste afwerkingen: ambergeel, robijnrood, koraalagaat, kobaltblauw en smaragdgroen. Alle oppervlakken voldoen aan de speeksel- en zweetbestendigheid volgens DIN 53160-1 en 53160-2 en de eis aan veilig speelgoed volgens DIN EN 71-3.

Bekijk hier meer winacties!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.