Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Moeders

Moeders & Vaders op de fiets *GESLOTEN*

Moeders en vaders in Nederland lijken het allemaal moeiteloos te kunnen: op de fiets, door regen en wind, met boodschappen en kinderen. Vooral toeristen kijken er met verbazing naar, ‘Hoe doen ze dat toch allemaal?’.  Is het een kwestie van balans, veel oefenen of gewoon gaan?

Daarom hebben New Looxs en Bobike een onderzoek opgezet om moeders en vaders te vragen hoe zij dat doen en ervaren. We zijn dus erg benieuwd hoe jij dat doet! Doe hier mee aan het onderzoek.

Fietstassen

Het leuke is dat beide merken van Nederlandse bodem zijn. New Looxs maakt al sinds 1948 fietstassen en is nog steeds een familiebedrijf. Laura Burgers is de derde generatie aan het stuur van New Looxs, dat inmiddels over de hele wereld haar fietstassen verkoopt. De tassen die ze maken zien er niet als de ‘standaard’ fietstas maar zijn vaak ook te gebruiken als schoudertas, shopper of laptoptas.

Bobike is ook een typisch Dutch Design merk dat ervoor zorgt dat je als jonge ouder veilig en in stijl de wereld kan gaan verkennen met je kindje. Bobike ontwikkelt, ontwerpt en produceert al fietszitjes sinds 1978. De kans is dus zeer aanwezig dat je zelf vroeger ook in een Bobike zitje vervoerd bent.

Wij mogen 3 fietstassen weggeven t.w.v. €54,95!

Het handige is dat je de grote Camella Selo shopper zowel voor als achterop je fiets kan bevestigen. De tas heeft een ruim hoofdvak maar ook slimme opbergvakjes voor je sleutels en telefoon.

Moeders

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.