Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Een momentje

Een momentje ‘me-time’ met deze pure verwennerij *GESLOTEN*

Miracles by Stella biedt jou het beste van het beste uit de natuur. De nieuwste aanwinst van het assortiment van dit nieuwe Nederlandse merk zijn superfat zepen. Deze zitten vol biologische, natuurlijke oliën die je huid & haar liefdevol verzorgen. Gun jezelf als drukke moeder die zo goed voor anderen zorgt, een momentje ‘me-time’ met deze pure verwennerij.

Een momentje Bijvoorbeeld een natuurlijke en vegan bodybar om je dag goed mee te beginnen: de Lieve Lijf Zeep, met lavendelolie & patchouli olie. Deze heerlijk geurende schuimende oliën reinigen én verzorgen je huid optimaal. Deze zeep is geen gewone zeep, ze is terugvettend wat betekent dat de eigen belangrijke lichaamsvetten behouden blijven. Dit zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt.

De gedroogde lavendelbloesem geeft een lichte scrub, als je dat wilt. Op deze natuurlijke wijze verdwijnen je dode huidcellen, je stimuleert je bloedsomloop en wekt nieuwe energie op.

Haar zeep

Een momentje Of de Heerlijke Haar Zeep, een rijk schuimende shampoobar. De combinatie van avocado-, druivenpit- en verse olijfolie, reinigen en verzorgen de hoofdhuid en het haar optimaal. Het is een milde zeep met een frisse geur van citroengras. Ook deze zeep is terugvettend, wat betekent dat de eigen belangrijke lichaamsvetten behouden blijven.

Daarom is deze shampoo zeer geschikt voor de probleem-hoofdhuid en de huid die allergisch reageert, omdat deze prachtige oliën de hoofdhuid en het haar niet uitdrogen. De structuur van de hoofdhuid wordt door de milde en natuurlijke vorm van reinigen niet aangetast, maar juist gevoed.

 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Miracles by Stella.

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.