Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

4x een moeder & kind boekenpakket t.w.v. €57,- actie gesloten

Met een zomervakantie in de Nederlandse achtertuin als vooruitzicht kunnen we allemaal wel wat extra vermaak gebruiken! Geniet in het zonnetje van de nieuwste feelgood van Jill Mansell, waan je even in Zweden met de Scandi-thriller Berouw of hou je kids even heerlijk stil met Ik blijf altijd bij jou.

Het boekenpakket bestaat uit

Heerlijk duurt het langst van Jill Mansell
Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. Zij dacht dat het voor altijd was, hij dacht al aan de volgende. En dus is ze niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar nieuwe baas, hoe aantrekkelijk hij ook is. Toch?

Berouw van Sofie Sarenbrant
In een woning in Stockholm wordt een vader dood aangetroffen door zijn zesjarige dochter. Politie-inspecteur Emma Sköld verdenkt de vrouw des huizes, die van haar gewelddadige man wilde scheiden. Het meisje beweert echter dat er die nacht een man in haar slaapkamer was die haar wang streelde… 

Ik blijf altijd bij jou van Smriti Halls & Steve Small
Eekhoorn en Beer zijn allerbeste vrienden. Maar soms wordt Eekhoorn een beetje gek van Beer en wil hij liever alleen zijn. Wanneer Beer eindelijk weg is, begint Eekhoorn hem toch wel erg te missen… Een geweldig lief, grappig prentenboek over vriendschap door dik en dun.

De winactie loopt tot 29 juli 2020.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.