Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

1x Nintendo Switch met Mario Party Superstars t.w.v. €338,98 *GESLOTEN*

1x Nintendo Switch met Mario Party Superstars t.w.v. €338,98

Nintendo begon als fabrikant van handgemaakte hanafuda-kaarten, voor gebruik in een gelijknamig Japans kaartspel. In de tweede helft van de twintigste eeuw begon het bedrijf te experimenteren met andere producten, waaronder ook speelgoed. Via speelgoed belandde Nintendo bij computerspellen: in de jaren zeventig van de 20e eeuw begon het bedrijf met het ontwikkelen en produceren van coin-opmachines oftewel speelapparaten. In 1980 bracht Nintendo zijn eerste draagbare console uit: de Nintendo Game & Watch.

1x Nintendo Switch met Mario Party Superstars t.w.v. €338,98

Vanaf 29 oktober bouw je in Mario Party Superstars een feestje met familie of vrienden! Mario Party Superstars bevat vijf bordspellen en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie. Op het bord Peach’ verjaardagstaart wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel. Houd op het bord Ruimtestation de timer in de gaten om niet door Bowsers muntenstraal te worden geraakt en munten te verliezen. In Mario Party kan het tij snel keren, dus feestgangers kunnen maar beter op hun hoede blijven. Deze en alle andere spelstanden kunnen overigens ook online worden gespeeld!

Beleef met de Nintendo Switch altijd en overal de leukste partymomenten! Speel zowel thuis als onderweg je favoriete games. Plaats hem in de houder en je speelt op de TV en haal hem eruit om onderweg verder te spelen. Er is keuze uit meer dan duizend games!


Bekijk hier meer winacties!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.