Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

1x een beukenhouten

1x een beukenhouten Tripp Trapp kinderstoel t.w.v. €209,- in combinatie met een Newborn Set t.w.v. €99,- gesloten

1x een beukenhouten Tripp Trapp kinderstoel t.w.v. €209,- in een kleur naar keuze in combinatie met een Newborn Set t.w.v. €99,- totaal t.w.v. €308,-

De producten van Stokke® worden zo ontworpen dat zij ouder en kind dichter bij elkaar brengen. Deze nabijheid stimuleert oogcontact en geeft kinderen een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Dit zie je terug in het hele Stokke® assortiment, zoals de Tripp Trapp® kinderstoel, het Sleepi™ bed en de Xplory® X kinderwagen.

1x een beukenhouten Tripp Trapp kinderstoel t.w.v. €209,- in een kleur naar keuze in combinatie met een Newborn Set t.w.v. €99,- totaal t.w.v. €308,-

De Stokke® Tripp Trapp® is één van Scandinavië’s meest herkenbare ontwerpen en dé stoel die met je kindje meegroeit. Sinds de Noorse ontwerper Peter Opsvik de stoel in 1972 voor zijn zoon creëerde, zijn er miljoenen kinderen op grootgebracht. Door gebruik van de Tripp Trapp® Newborn Set kan je kindje vanaf de geboorte op gelijke hoogte aan tafel aanschuiven als de rest van het gezin en zo vanaf dag één onderdeel te zijn van alle familiemomenten. Maar ook als jij in huis bezig bent is je kindje door de Newborn Set lekker dicht bij je.

Het intelligente, aanpasbare ontwerp zorgt ervoor dat er vrij bewogen kan worden door de zowel diepte als hoogte verstelbare zit- en voetenplanken. Wanneer dit op de juiste manier wordt ingesteld, kunnen kinderen van elke leeftijd tot aan volwassenen toe genieten van ergonomisch zitcomfort. De iconische Tripp Trapp® groeit dus een leven lang mee. Een echte Chair for Life.

1x een beukenhouten

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.