Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Let's start

“Let’s start creating memories”

“Let’s start creating memories” met de luxe huisgeuren van Inverno Scent. Personaliseer jouw favoriete huisgeur voor een mooie en warme toevoeging aan het interieur.

Inverno Scent is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in huisgeuren. Het merk is in 2021 met veel passie opgericht door moeder Yvonne en dochter Shari Winter. Inverno Scent is ontstaan met de gedachtegang ‘huisgeuren moeten bij het interieur passen’. De visie van moeder en dochter? Voor iedereen een passende huisgeur op het gebied van geur én uiterlijk. Een complete geursensatie die volledig bij jou, jouw voorkeuren én interieur past. De Fragrance Sticks en Roomsprays zijn dan ook samen te stellen op basis van jouw interieur. “Inverno” is de Italiaanse vertaling voor “winter”, het land waar de familie een aantal jaar heeft gewoond door het werk van de pater familias, oud-profvoetballer Aron Winter.

Let's start

Voor ieder thuis een passende geur

Warmte, gezelligheid, liefde en verbondenheid: dat is wat de luxe huisgeuren van Inverno Scent creëren. Luxueuze en vertrouwde geuren waarin jij je geborgen voelt. Een geur die perfect bij jouw voorkeuren én interieur past en waarbij je bij binnenkomst al weet: “ik ben thuis”.

“Geuren brengen herinneringen op, zelfs de herinneringen die je allang vergeten was ”

Let's startDe collectie huisgeuren van Inverno Scent bestaat uit frisse zomerse geuren, romantische, kruidige en houtachtige geuren. Het design van de geurkaarsen, roomsprays, fragrance sticks en geurkaarsen is strak en rustig in zwart-wit. Leuk detail: de metalen dop van de fragrance sticks en roomsprays is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Kies voor zilver, goud of roségoud, afhankelijk van wat het beste bij jouw interieur past.

De huisgeuren van Inverno Scent worden in Nederland geproduceerd en bevatten geen alcohol. Daarnaast zijn de geurkaarsen ook nog eens handgegoten in Nederland.

De huisgeuren zijn verkrijgbaar via de website van Inverno scent.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.