Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

harol

Kim Kötter en Jaap Reesema genieten van hun lamellendak

Vorig jaar verbouwden Kim Kötter en haar man Jaap Reesema hun droomwoning aan het water. Dankzij een op maat gemaakte terrasoverkapping met lamellen creëerden Kim en Jaap een stijlvolle buitenkamer. Nu genieten ze volop met hun drie zoontjes met mooi én minder mooi weer van hun tuin en terras.
Tekst: Fela de Wit | Beeld: Harol

Kim en Jaap hadden de wens om met hun drie zoontjes zoveel mogelijk buiten te kunnen zijn. Liefst het hele jaar door. Daarbij waren maximaal lichtinval en een open blik naar de tuin vereisten. Ook vonden ze het belangrijk om hun kinderen te kunnen beschermen tegen de felle zon, dus zochten ze tevens naar een manier om een schaduwrijk terras te creëren.

Best of both worlds

Zon of schaduw? Het kan allebei! Kim en Jaap kozen voor een op maat gemaakt Brera lamellendak van Harol. Het lamellendak kun je volledig openzetten zodat je veel lichtinval hebt. Maar als je liever in de schaduw zit, dan fix je dat met één druk op de knop en kantelen de lamellen. Ook fijn: als de lamellen gesloten zijn, hoef je niet naar binnen te vluchten bij een zomerse bui!

Haal binnen naar buiten

De kids van Kim en Jaap kunnen nu ook met minder mooi weer buitenspelen. Het lamellendak is bij Kim en Jaap ingebouwd in de dakconstructie van het terras. Met het strakke design is er een mooie buitenkamer gerealiseerd, zonder de hassle van vergunningen regelen.

De lamellendaken van Harol zijn geschikt voor iedere tuin of buitenruimte. Je kunt kiezen voor een losstaande constructie, aangebouwd aan de woning of geïntegreerd in een dakconstructie zoals bij Jaap en Kim. Hierin biedt Harol altijd maatwerk, waardoor je de terrasoverkapping helemaal naar wens kunt samenstellen.

Design en comfort

Naast de mooie looks is kwaliteit ook belangrijk. Bij de Belgische fabrikant Harol ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en van een duurzaam product dat tientallen jaren meegaat.

Meer comfort? Dat kan. Want je kunt de terrasoplossingen volledig customizen. Of je nu glazen schuifwanden wilt of toch liever van hout, een heater of verlichting; er is keuze genoeg.
Kim en Jaap kozen voor screens. Zonwerende screens zorgen ook voor extra bescherming tegen regen en kleine insecten. Daarbij is het fijn dat de screens net dat beetje minder inkijk geven, zonder zicht op de kids te verliezen, want ondanks de screens kijk je nog steeds makkelijk de tuin in.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.