Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

binnenkijken-fabienne

Binnenkijken bij…Fabienne Chapot: ‘Een nieuwe fase’

Fabienne Chapot (37), moeder van Hugo (3) besloot haar complete inrichting om te gooien na haar scheiding. “Ik had een enorme behoefte aan een nieuwe fase”. Het resultaat is een eigentijds mix van mooie merken, vintage en vooral veel kleur.

Velvet bank

De velvet bank is van Sofa.com.
Bank

Typisch tipi

De tipi tent is van Gray Label.
tipi

Uitgezocht

De groene eetkamerstoelen heeft een stylist voor mij uitgezocht.
eetkamerstoelen

Twiggy

Deze foto is van Twiggy en stond al heel lang op mijn verlanglijstje, deze komt van de bekende fotograaf Oscar Abolavia en is er in een beperkte oplage.
Twiggy poster

[td_smart_list_end]

Fabienne met zoontje “Interieur betekent voor mij een manier om jezelf te uiten. Je vertelt als het ware een verhaal met ieder item of iedere kleur die je uitkiest. Misschien is dat ook een benadering die past bij mijn karakter.”

“Ik ben heel gevoelig voor mooie plekjes. Van die restaurants of hotellobby’s waarbij je direct ziet dat er liefde en aandacht is besteed aan de inrichting. Dat gaat tot in de kleinste details. Ik krijg daar zoveel inspiratie en energie van. Heerlijk.”

“Ik vind het grappig om te horen dat mensen die voor het eerst bij mij thuiskomen ook meteen het handelsmerk van Fabienne Chapot terugzien in mijn interieur. Dat onderstreept maar weer hoe dicht mode en interieur bij elkaar liggen. Het is beiden een blauwdruk van mij als persoon. Gedurfd, maar nog steeds met behoud van klasse en stijl. Dat is wel echt wie ik ben.”

Benieuwd naar het hele verhaal en alle foto’s? Je bekijkt het in fabulous mama | nummer 4 | 2018

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.