Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Binnenkijken bij Robin en Frank

Binnenkijken bij Robin en Frank

In een rustig straatje vlak bij het centrum van Apeldoorn, wonen Robin (28) en Frank (32) met hun dochter Pien (2) en hond Pepper. Het charmante pand uit 1921 werd verbouwd tot een heerlijk licht familiehuis, waar het ook goed kerstmis vieren is.

Bouwval

Het huis was nog een bouwval toen Robin en Frank het de eerste keer zagen, maar ze waren op slag verliefd. Ze zagen de mogelijkheden om er iets moois van te maken en besloten het avontuur aan te gaan. Met hulp van Robins vader en schoonvader werd het huis volledig gestript en opgeknapt. Het was een enorm project, dat niet de beoogde drie maanden in beslag nam, maar uiteindelijk wel acht maanden heeft geduurd. Elektra en leidingen werden vervangen, verlaagde plafonds werden verwijderd en alle vloeren werden vernieuwd. Tot slot kwam er ook nog een nieuwe open keuken, die een lekker ruimtelijk en licht gevoel aan het leefgedeelte gaf.

Binnenkijken bij Robin en Frank

Droomhuis

Robin is ontzettend blij met het resultaat. Het huis van 130 vierkante meter met drie slaapkamers, een serre en een tuin is haar grote trots. “We wilden allebei graag een oud huis omdat dat veel sfeer en karakter heeft, en als je het vanaf de grond af kunt opbouwen, kun je het helemaal naar je zin maken. Het is echt ons droomhuis geworden en we wonen hier heerlijk. De omgeving is heel fijn, we hebben alles binnen handbereik: het centrum en de bossen liggen op vijf minuten fietsen en er zijn veel leuke speeltuintjes in de buurt voor Pien.”

Fotografie Henny van Belkom | Tekst Javotte Gustafsson

Je ziet meer van het huis van Robin en Frank in Fabulous Mama 10-2020. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.