Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Binnenkijken bij onderneemster en vlogster Manon Tilstra

Manon Tilstra (28 jaar) is online content creator, mama van twee meiden en een enorme levensgenieter. Vandaag nemen wij een kijkje in haar huis en komen we meer over haar te weten. 

Wat was jouw droom toen je vroeger klein was?
Ik wilde eigenlijk altijd iets met interieur doen, binnen of buitenhuis architect leek mij altijd super leuk. Ook had ik natuurlijk altijd wel een droom om iets in de mode te doen, zoals een eigen mode label. Het tweede is gelukt, maar architect.. Nee, we houden het bij interieur styling als hobby haha!

We zien heel veel invloeden uit de mode terugkomen in je interieur. Wat is een basis stylingtip als het aan jou ligt? Interieur is inderdaad net als het af stylen van kleding… Wanneer ik een simpele outfit draag, vind ik het leuk om er een opvallend item bij te combineren. Denk aan een mooie opvallende tas, of een gaaf paar sneakers of boots. Dit pas ik ook toe in ons interieur. Als de basis vrij rustig en simpel is, vind ik het gaaf om er een aantal eyecatchers in terug te zien. Denk aan een mooie luxe stoel, een opvallende salontafel, you name it. Wanneer mensen dan je huis binnen treden wil je gewoon dat er een aantal hoekjes of items zijn waarbij ze een WOW reactie geven. Maar ook dat er gewoon items in huis staan waar je zelf ook iedere dag trots naar kunt kijken!

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Hoe ga je te werk qua styling in huis?
Ik kijk altijd eerst naar de kleurtinten, de vibe, de style.. Past dit in ons huis? Is het efficiënt? Is het kindvriendelijk? Is het makkelijk schoon te maken (ook niet geheel onbelangrijk), en maakt het zien van dit item mij gelukkig? Daarnaast is ons huis vrij neutraal, maar gek genoeg past altijd alles wat ik aanschaf (op slechts enkele uitzonderingen na) altijd wel in ons huis! Ik denk omdat we echt een mix van allerlei stylen hebben gecombineerd wat een mooi geheel is gevormd uiteindelijk

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Onze style is echt een bij elkaar geraapt zooitje eigenlijk. Wat ik juist leuk vind! Het heeft wat stoerdere industriële items, maar ook veel klassieke/moderne en meer romantische items. Bij ons in huis zie je wat boho, industrieel, landelijk, modern terug. Van alles wat!

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Met welk hoekje in huis ben je absoluut tevreden? 
De woonkamer! Vooral sinds de nieuwe bank er staat. Het ziet er zo rustig en gezellig uit, vooral met de mooie lampen en kaarsjes aan. Een heerlijke rustige plek in huis om even bij te komen van een lange dag.

Op welk item in huis ben je het aller trotst?
Ik denk niet specifiek op een item, maar op de kamers van de meiden ben ik het meest trots. Hun kamers vind ik zo gezellig en knus dat ik er het liefst de hele dag in rommel! Het is er zo kneuterig, girly en warm. Ik word er helemaal happy van! Ook vond ik de SMEG koelkast een goede aanwinst. Het ziet er zo gaaf uit om een statement koelkast in je keuken te hebben staan.

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Hoe kun je het huis zo clean en schoon houden mét kids? Wat is dé goudentip?
Het is soms wel lastig hoor, maar ik denk dat het goed is om af te leren dat ze niet overal in huis mogen eten. Hoewel wij daar wel wat makkelijker in zijn, maar soms heeft dat wel nare gevolgen (rode vlekken op de witte vloer, enzovoort). Maar gelukkig is het altijd wel met speciale reiniging goed te krijgen, ook uit de lichte bank!

Wat vind je een absolute don´t in je interieur?
Ik vind felle kleuren niet zo fijn in interieur. Ik word er heel onrustig van. Ik weet dan ook niet waar ik naar moet kijken als er teveel gebeurt. Een rustig, neutraal interieur met af en toe een subtiele touch of color vind ik wel erg mooi. En er zijn ook zeker interieurstijlen met herfstachtige warme tinten (bordeaux, bruintinten etc) die ik ook wel mooi vind, maar voor thuis houden wij het liever neutraal.

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Binnenkijken bij Manon Tilstra

Welk interieuritem ontbreekt er nog in jouw leven?
Een goed opbergsysteem voor speelgoed! Alles wordt nu weggestopt in de wandkast, maar ik zou zo graag een beter systeem willen. Een heerlijk speelhoekje waar alles lekker geordend is opgeborgen voor de kids!

Is er een item in huis typisch jij? Welk item en waarom?
Dan denk ik toch de loungebank! Ik kan hier zo heerlijk op neerploffen en urenlang chillen en luieren. Ik ben best wel een relaxed persoon, en op de bank kan ik heerlijk tot rust komen en soms ook lekker werken met mijn laptop op schoot. Of middagdutjes doen, series kijken, ga zo maar door!

Wil jij interieur items shoppen in de stijl van Manon Tilstra? Neem dan een kijkje bij Westwing.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.