Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn

Lisanne de Bruijn (33 jaar) woont samen met haar vriend Bas en zoontje Louen in Amsterdam. Lisanne is actief op Instagram onder de naam @lisannede_bruijn. Hier geeft ze een kijkje in haar leven als moeder, maar ook als ondernemer. Lisanne heeft namelijk haar eigen influencer agency: LIS The Agency. 

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn
Westwing

We zien heel veel invloeden uit de mode terugkomen in je interieur. Wat is een basis stylingtip als het aan jou ligt?
Houd je interieur rustig, maar kleed het aan met leuke accessoires zoals koffietafelboeken en mooie vazen met bloemen, kaarsen. Je huis kan er al zoveel leuker en gezelliger uitzien met een mooie bos bloemen op tafel. Steek gezellig de kaarsen aan en het voelt gelijk huiselijk.

Hoe ga je te werk qua styling in huis?
Ik ben eerst uren aan het speuren op Instagram en Pinterest, sla beelden op die ik mooi vind en probeer combinaties te maken. En ik overleg het altijd even met Bas, hij is het meestal wel met mij eens.

Op welk item in huis ben je het aller trotst?
Onze vintage salontafel. Ik liep hier tegenaan en wilde deze gelijk mee naar huis. Vind het echt een Eye Catcher in huis.

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn
Westwing

Hoe kun je het huis zo clean en schoon houden mét kids?
Wij hebben de regel om elke avond alles weer op te ruimen. We hebben een grote mand en kist waar we alles in doen en zo is het snel opgeruimd. Op deze manier gaan we altijd naar bed met een opgeruimd huis. Als Louen dan wakker wordt, is het wel al snel weer chaos hoor!

Heb je nog tips voor het bezighouden van de kids binnen?
Heel veel knutselen, kleien en verven. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het management van Iris Zeilstra en Annelijn (dappermeantje), zij hebben al wat oudere kinderen en hier zie ik de meest leuke kinderspellen voorbij komen. Louen is daar nog te jong voor, maar kan niet wachten om dit soort dingen te doen met hem.

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn
Westwing

Welk interieuritem ontbreekt er nog in jouw leven?
Ik zou wel wat meer kunst willen. Maar ik vind niet dat je daar naar op zoek moet, maar dat je er tegenaan moet lopen. Een mooi stuk aan de muur, lijkt mij prachtig.

Is er een item in huis typisch jij?
Dat zijn de bank en de salontafel. Mijn vriend houdt meer van kleur dan ik, daarom is ons huis een combinatie van wit/lichte kleuren met gekleurde accessoires. Ik ben echt verliefd op de bank in combinatie met onze salontafel.

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn
Westwing

Hoe ervaar je het moederschap in combinatie met het werken?
Ik denk dat dit altijd een uitdaging blijft. Wanneer je veel werkt heb je het idee dat je te kort doet aan het moederschap en als je te weinig werkt, voelt het alsof je je eigen bedrijf in de steek laat. Maar ik weet nu wel goed de balans te vinden. Dat heeft wel tijd nodig gehad, en soms ben ik het ook helemaal kwijt. Maar dan zijn er andere mensen die mij dan weer even helpen.

Wat is nou een echte interieurtip voor de babykamer?
Ik denk dat een mega tip is om niet alleen maar naar babyshops te kijken. Juist items uit andere collecties die niet voor kids zijn. Wij hebben een rotan kast voor Louen, deze was echt niet van de babyafdeling. En onlangs hebben we een grijze kleur op zijn muur gedaan, maakt de kamer gelijk mega warm!

Binnenkijken bij Lisanne de Bruijn
Westwing

Wil jij interieur items shoppen in de stijl van Lisanne de Bruijn? Neem dan een kijkje bij Westwing.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.