Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Fotoprints van BesteCanvas.nl

Wall art: een persoonlijke touch in je huis

Je huis is de plek waar jij en je gezin het grootste deel van jullie vrije tijd doorbrengen. Het is de plek waar je je veilig voelt en waar jullie helemaal jezelf kunnen zijn. Met een persoonlijke touch zorg je dat jouw huis aansluit bij je persoonlijkheid. De beste manier om dat te doen? Met wall art. Samen met BesteCanvas.nl hebben wij de mooiste decoratietips voor je uitgezocht.

Foto op canvas

Fotoprints van BesteCanvas.nl
We beginnen met een klassieker: je favoriete foto op canvas. In de Gouden Eeuw moesten kinderen urenlang stil poseren om hun portret op canvas te laten vastleggen. Dat hoeft gelukkig niet meer.

Je hoeft alleen je favoriete foto van je kids te uploaden en te bestellen. BesteCanvas.nl zorgt en dan voor dat jij binnen no time een prachtige, handgespannen canvas-print van je kinderen aan de muur kan hangen. Zo kan je zelfs van je mini-me’s genieten als ze op school zitten!

Natuurthema

Fotoprints van BesteCanvas.nl
Houden jij en je gezin erg van de frisse buitenlucht? Laat je liefde voor de natuur terugkeren in je interieur. Kies voor natuurlijke materialen als onbewerkt hout, riet en wol. Voeg een paar echte planten toe voor de zuurstof en een frisse look.

Als finishing touch kan je een paar mooie natuurprints laten afdrukken en deze aan de muur hangen. Zo verander je de zithoek zonder moeite in een boswandeling. Zo kan je ook binnen genieten van al het moois van buiten.

Je huisdier in the picture

Fotoprints van BesteCanvas.nl
Weet je nog, toen je kat nog een schattige kitten was? Die schattigheid kan je ook inzetten om je woonkamer een beetje op te fleuren. Print één of meerdere foto’s van je huisdier op canvas, hout of plexiglas, en je hebt gelijk iets moois voor aan de muur.

Als je gaat voor meerdere foto’s, kies er dan een paar uit dezelfde serie. Match vervolgens de kleuren van je woonaccessoires met de kleuren in die foto’s. Zo zorg je ervoor dat je meubilair en je wall art samen één geheel vormen.

Je mooiste herinneringen

Fotoprints van BesteCanvas.nl
Je slaapkamer is bij uitstek een plek om te dromen. Het is dan ook de beste kamer om te wijden aan mooie herinneringen. Een fijne vakantie, je bruiloft of een bijzonder geslaagd uitje met je beste vrienden: alles kan.

Een mooie print van je mooiste vakantiefoto boven het hoofdeinde van je bed geeft je slaapkamer direct een upgrade. En omdat je die muur meestal niet goed ziet als je ligt te slapen, hoef je niet bang te zijn dat het te druk is.

Op de grond

Fotoprints van BesteCanvas.nl staat op de grond
Wie zegt dat een schilderij of wall art altijd aan de muur moet hangen? Door de foto op de grond te zetten, creëer je een speels effect. Zeker als de afbeelding zich ervoor leent, kan het extra diepte aan je woonruimte geven.

Deze trend is ook ideaal voor huurwoningen, waar je vaak niet zomaar gaten in de muur mag maken. Zo kan je toch genieten van een mooie fotoafdruk, zonder je zorgen te maken over je borg. Door wat planten of andere accessoires toe te voegen, zorg je voor een consistente look.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.