Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Na het sturen van de uitnodigingen: kinderen op een kinderfeestje rond de tafel

Uitnodigingen kinderfeestje: dit zijn de trends

Hieperdepiep… hoera! Je kindje is jarig en dat wil je natuurlijk vieren. Stap 1: leuke uitnodigingen voor het kinderfeestje. Stuur de kaartjes rechtstreeks naar de genodigden, dan voorkom je Luizenmoeder-toestanden. Of bestel een pakketje kaarten bij Kaartje2go en breng ze samen met je kind langs bij de gasten. Zet je telefoonnummer op de uitnodiging, zodat gasten kunnen doorgeven of ze komen. Wel zo handig, weet je gelijk hoeveel taart je in huis moet halen.

Om de perfecte uitnodiging te vinden, kan je het kinderfeestje een thema geven. Is je thema bijvoorbeeld dinosaurussen? Dan kan je op zoek naar een uitnodiging met een dino erop. Of kies voor een leuke kaart met een foto van de jarige. Met deze uitnodigingen trends zit je in ieder geval goed:

Uitnodigingen met een fotocollage

Gedurende het afgelopen jaar heb je waarschijnlijk ongeveer 3 miljoen foto’s van je kindje gemaakt. Tijd om de mooiste uit te zoeken en een mooie fotocollage te maken voor op de uitnodiging. Zo weet iedereen wie er op deze dag in het zonnetje komt te staan.

Kinderfeestje uitnodiging met fotocollage

Lovely unicorns

Unicorns zijn trendy, schattig en sluiten precies aan bij de fantasievolle beleving van je kleine. Tip: vul de envelop met glitter of confetti, voor een extra magisch effect bij het openen van de uitnodigingen.

Kinderfeestje uitnodiging met foto en unicorn

Age is just a number

Het leuke van kind zijn is dat je nog heel trots durft te verkondigen hoe oud je wordt dit jaar. Geniet hier nog maar even lekker van, en ga voor uitnodigingen met een mooie cijferballon. Het ziet er feestelijk uit en alle gasten hebben gelijk weer even helder hoe oud de jarige job ook alweer wordt.

Kinderfeestje uitnodiging met foto en cijferballon

Jurassic Birthdayparty

Is jouw feestvarken dol op dino’s? Laat die liefde spreken met stoere uitnodigingen met dinosaurussen erop! Een persoonlijke foto erbij en je kleine waant zich in het Jurassic Park. Zo begint de verjaardag van je kind wel heel bijzonder.

Kinderfeestje uitnodiging met foto en dinosaurus

Slingers en confetti

Als je feest zegt, zeg je slingers en confetti. Een logische keuze dus, om de feestversieringen terug te laten komen in de uitnodigingen. Want wat is er nu feestelijker dan een kinderverjaardag?

Kinderfeestje uitnodiging met foto en slingers confetti

[td_smart_list_end]

Geef jezelf een abonnement op fabulous mama cadeau en geniet elke maand weer van inspiratie en mooie verhalen.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.