Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

5x de leukste quotes rondom het moederschap

Iedere dag delen wij quotes die te maken hebben met het moederschap, kinderen, gezin, liefde en het dagelijks leven. Deze quotes zijn gebaseerd op ervaringen van onze redactieleden, situaties die ze zelf mee hebben gemaakt thuis of op het werk. Alle redactieleden maken van alles mee, quotes die herkenbaar zijn voor iedere mama of mama to be…

Dit zijn de top vijf quotes van 2020.

Top 5 quotes Welke mama herkent het niet, net even te hard tegen je kind zeggen wat ze moeten doen. Zodat zelfs de buren je kunnen horen? Geduld heb je nodig en dat wordt met regelmaat op de proef gesteld.

Top 5 quotes

De eeuwige struggles met het eten, wie kent ze niet? #momlife

Deze quote is bedacht door hoofdredacteur Flory. Op zaterdagmiddag moest er een artikel gemaakt worden in samenwerking met Desenio. Flory had de kinderen met haar man (Toon) naar het bos gestuurd. Zo kon Flory er eens goed voor gaan zitten….

Soms heb je gewoon even die tijd voor jezelf nodig, nu was het bij Flory werk gerelateerd. Maar het is helemaal niet gek om papa/opa/oma/oom/tante er af en toe met de kinderen op uit te sturen zodat jij even tijd voor jezelf heb.

Bij veel gezinnen IS het iedere avond weer hetzelfde verhaal…. Is het weer gelukt om een complete maaltijd op tafel te krijgen, weet je eigenlijk van te voren al zeker dat er wordt gezeurd.

Jezelf zet je nooit echt in het zonnetje, maar vergeet niet hoe geweldig je het allemaal als Mama doet!

Tekst Bianca Heijens | Beeld Fabulous Mama 

 

Ben je benieuwd naar meer quotes? Volg ons dan op Instagram
Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine ook op Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

 

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.