Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Tsjechië; Qualitytime voor jullie twee

Werk, homeschooling, weinig mogelijkheden om echt even te ontspannen en op te laden… Het is een pittige tijd. Breng de kinderen bij opa en oma en ga er samen even uit, naar Tsjechië bijvoorbeeld. Dit zijn de meest romantische uitjes – ook voor avontuurlijke stellen!

Romantisch slenteren door Praag

Kronkelende straatjes, kleurrijk versierde gebouwen en de vele groene parken met waanzinnige uitzichten zorgen ervoor dat Praag een perfecte bestemming is voor een romantische stedentrip.

In bijna elke straat is weer iets nieuws te ontdekken en er zijn allerlei verstopte plekjes, zoals de Wallenstein tuinen en het uitzichtpunt Bastion in Vyšehrad. Check in bij
boetiekhotel Klárov bij de Praagse Burcht. Door de centrale ligging kun je lopend de hoogtepunten van de stad bereiken.

Maak een sprookjesachtige wandeling door de fotogenieke straat Nový Svet en het Petrín park. Dit park staat vol bloesembomen en in Tsjechië wordt gezegd dat een kus op 1 mei
onder de bloeiende bloesem zorgt voor liefde, geluk en schoonheid. Of stap op een boot en maak een tocht over de Moldau rivier of geniet in een van de historische koffiehuizen – café Orient is leuk! – van een warme drank en gebak.

Trouwplannen? Kijk de kunst af: Praag is bij veel stellen een populaire trouw- en fotolocatie. De Karelsbrug, het Trója chateau, paleis Lobkowicz in de Praagse Burcht en de Vrtba tuinen zijn schitterende plekken waar je regelmatig bruidsparen ziet – maar je kunt er natuurlijk ook heel goed een huwelijksaanzoek doen!

Ben je benieuwd naar meer hotspots in Tjechië? In de Fabulous Mama 4-2021 vindt je er nog meer!. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.