Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

In the Spotlight; Buitenplaats Beekhuizen

Judith Stoevelaar (41) en haar zus Irene (35) begonnen glamping Buitenplaats Beekhuizen. Sinds kort runnen ze ook het ernaast gelegen Boutique Hotel Beekhuizen. Ze wonen met hun partners en kinderen bij het hotel.

Judith: “Onze glamping-ideeën begonnen vijf jaar geleden toen we druk bezig waren met de vergunningen voor het hotel. Geheel onverwacht kregen we de camping ernaast te koop aangeboden. Het is zo’n prachtige plek, dat we geen nee konden zeggen. Omdat we toen nog niet bekend waren met de recreatiebranche, zijn we eerst samen de hele Benelux doorgereisd langs allerlei toffe campings om ideetjes op te doen. We houden allebei van natuur, maar we houden ook van luxe en comfort. Die combinatie bieden we nu aan.”

Ravotten in het bos

“Irene en ik zijn heel goed op elkaar afgestemd. We komen uit een projectontwikkelingsfamilie en werkten al samen op andere locaties. Normaal gesproken ontwikkelen we hotels voor derden, maar deze plek is zo bijzonder, die wilden we graag in bezit houden.

In grote lijnen richt ik me binnen onze samenwerking meer op financieringen en juridische
en beleidszaken, Irene richt zich op de werkprocessen en financiële administratie. In de praktijk zijn we uitwisselbaar: we kunnen allebei alles. Dat is handig, want als mijn zus straks met zwangerschapsverlof gaat, kan ik haar zaken overnemen.

Ik heb twee dochters van zeven en vier, mijn zus heeft een dochter van drie en is nu zwanger van de tweede. We wonen met onze gezinnen bij het hotel en het is er prachtig. Als we thuis zijn, zijn we écht thuis. Maar zodra de voordeur opengaat, zijn we op het werk. Voor de kinderen was dat wel even wennen, want ze moeten natuurlijk rekening houden met de gasten. Aan de andere kant wonen we midden in het bos en kunnen ze elke dag heerlijk buiten ravotten.

Je vindt het hele artikel in Fabulous Mama 5-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.