Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
De redactie test

De redactie test: Het Badhotel Rockanje

Op uitnodiging vertrekt Flory met haar gezin naar Zuid-Holland, naar Het Badhotel in Rockanje om precies zijn. Het hele gezin heeft er zin in, we zijn benieuwd wat ons te wachten staat!

De redactie test: Het Badhotel Rockanje

Een goed begin is het halve werk

De rit duurt volgens de navigatie vijf kwartier, maar de A4 zit ons behoorlijk dwars. De aankomsttijd blijft veranderen en het lijkt erop dat we pas rond 17 uur zullen arriveren. Ik besluit voor de zekerheid even het hotel te bellen, we komen zeker alleen wat later dan gepland. Direct is het duidelijk, dit hotel heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Het later arriveren is geen probleem maar eerder vervelend voor ons en of ze alvast een tafeltje voor ons kan reserveren in de brasserie.

Het Badhotel Rockanje

Bij aankomst worden we vrolijk begroet, niet alleen door de receptie maar ook door alle honden die er rondlopen, daar hebben wij niet aan gedacht, maar onze hond had dus gewoon mee gemogen.

Onze kamer

Na de check-in gaan we naar de kamer, een prachtig appartement dat je doet denken aan Canada. De kamer heeft een stoere uitstraling en is compleet ingericht met keukenblok, zithoekje met flatscreen-TV, een eigen sfeerhaardje en een houten hertengewei boven het bed. De badkamer is simpel, schoon en heeft zowel een douche als bad. Het balkon laat ons uitkijken op een prachtig zwembad, voor nu misschien wat koud maar voor de warmere dagen echt een plekje om te kunnen vertoeven.

Bij het naar buitenkijken worden de eerste eekhoorns al gespot, de meiden beginnen te roepen. Dat was niet heel slim, de eekhoorntjes schrikken zich rot en verdwijnen in het prachtige bos dat zich rondom het hotel bevindt.

De Brasserie

We zetten de spullen neer, frissen ons wat op en gaan naar de brasserie om te eten. Ook hier is de service super, vriendelijk personeel dat goed weet hoe ze met kinderen om moeten gaan. Dit is voor mij persoonlijk wel echt iets dat een avondje uit geslaagd maakt. Het eten is super, alles is even lekker en met ronde buiken vertrekken we naar de kamer. De meisjes poetsen hun tanden en gaan naar bed, wij besluiten nog even te zitten in het gezellig zitje op de kamer. We zetten de kachel aan en spreken samen nog even de drukke week door.

Nog even zitten

Maud en Jynthe bij het ontbijtbuffet

De warmte van de kachel maakt ons rozig dus ook wij gaan vanavond op tijd naar bed. Toon is 2 meter, dus vaak zijn de bedden niet helemaal comfortabel voor hem, maar dit bed was groot en ruim genoeg om ook hem een goede nachtrust te bieden. De volgende ochtend worden wij rond 8.30 verwacht bij het ontbijt, maar de meiden besluiten dat het om 8 uur mooi geweest is op de kamer. Iets te vroeg pakken we de spullen weer in en gaan we na het uitgebreide ontbijt.

Strand Voorne Putten

Na het supersnelle uitchecken zetten we de spullen in de auto en wandelen we richting het strand van Voorne Putten. Als je doorloopt ben je er met een kwartiertje, maar alle speeltuinen zorgen ervoor dat we een wandeling hebben gemaakt van ruim 2 uur! Met een gevulde buik en frisse neus stappen we in de auto. We willen nog wat leuks doen voor de meiden en besluiten naar Historyland te gaan in Hellevoetsluis het is maar 10 minuten rijden vanaf Het Badhotel Rockanje. Dit is zeker een aanrader!

Historyland

De redactie test

We gaan op avontuur naar tientallen miljoenen jaren terug, naar de tijd van dinosauriërs. Maar ook naar de laatste ijstijd waar we oog in oog komen te staan met een levensgrote mammoet. Buiten kunnen de meiden zelf botten opgraven, goud zoeken en kruipen ze in verschillende gevechtsvoertuigen. We sluiten de dag af met warme chocolademelk en verse appeltaart en gaan naar huis.

Wij komen nog eens terug, één nachtje was veel te kort.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Het Badhotel Rockanje.

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.