Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

6 inpak don’ts

Eindeloos aan het klooien met inpakken? Neem je standaard te veel mee? Wij delen 6 inpak don’ts!

1. Downsize je EHBO-box. Je hoeft echt geen vellen vol pleisters mee te nemen, of een hele doos paracetamol. Neem van alles een beetje mee, da’s vaak echt genoeg. En zo niet, in het buitenland kennen ze het concept apotheek ook wel.

2. Handdoeken. Die zijn overal. Ze zijn zwaar in je koffer, nemen veel ruimte in en je kunt ze gemakkelijk ergens kopen (en bij vertrek lekker achterlaten). Ga je naar een warm land, neem dan een fijne modieuze omslagdoek mee of – beter – koop hem ter plekke. Heb je meteen een leuk souvenir.

3. Speelgoed. Laat naast stiften en papier alles thuis. Ze spelen er toch niet mee en het ligt eenmaal daar alleen maar in de weg. Een iPad is wel handig vermaak in de auto of het vliegtuig.

4. Stapel boeken. Neem gewoon een e-reader mee. Ideaal!

5. Beautycase. Er zijn vrouwen die een beautycase meenemen. Echt. Begin er niet aan. Je bent op vakantie!

6. Nintendo’s of andere elektronische rommel (naast dus die iPad die je natuurlijk met beleid inzet.) Het is vakantie! Tijd voor quality time, niet voor hangen met computergames. Vaak hebben ze op de plek van bestemming bovendien ook al het nodige aan games. Probeer weer eens echt samen iets te ondernemen. Dus ook jij zonder je telefoon aan je hand geplakt. Ga samen wandelen, zwemmen, zonnen met je kinderen. Gegarandeerd dat je opgeladen en vrolijker thuiskomt.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.