Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

5x dingen die wél mogen op vakantie

Op vakantie is er net een beetje meer ruimte om met de regels te spelen. Calorieën tellen opeens niet meer, en genoeg slapen doe je wel weer als je thuis bent. Deze vijf dingen zou je thuis niet zo snel toestaan, maar mogen wel op vakantie.

1. Onbeperkt ijsjes

Nou ja, onbeperkt is misschien wat overdreven, maar veel ijsjes. Het is tenslotte zomer, dus je moet een manier vinden om wat af te koelen. En op vakantie smaken die dingen ook ineens een stuk beter. Dus vooruit, nog eentje dan.

2. Laat naar bed

Thuis sta je erop dat iedereen in het gezin minstens 8 uur slaap krijgt. Er moet immers geleerd worden op school en gewerkt op kantoor. Op vakantie maakt dat allemaal een stuk minder uit. Het enige dat je morgen op het programma hebt, is op het strand liggen. Heerlijk!

3. Met vreemden meegaan

Op de camping ben je soms hele dagen je kind kwijt. Bij de kidsclub of gewoon bij allerlei vriendjes in de caravan: ze hangen overal rond. Thuis zou je hiervan behoorlijk in de stress raken, maar in zo’n kleine vakantiegemeenschap kan het prima.

4. Twee weken dezelfde outfit aan

Je komt toch niemand tegen die je kent, en je voert niks uit dus vies wordt het niet. Zolang iedereen maar regelmatig een schone onderbroek aantrekt, ben jij allang tevreden. De helft van de tijd lig je toch in je zwemkleding.

5. Je helemaal uitleven

Ook thuis spelen je kinderen in de zomer het liefst buiten tot de zon allang onder is. Helaas gaat dat meestal niet. Maar op vakantie kunnen je kleintjes naar hartenlust spelen tot ze erbij neervallen. Badmintonnen, zwemmen, noem het maar op. Alles mag op vakantie!

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.